Minecraft Forge ile Texture Pack Açınca Crash Hatası veriyor

GoldenArrow42

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim minecraft launcherim Team Extreme Minecraft Launcher.1.7.2 için forge kurdum.Fakat 3 tane mod ile texture pack kurunca crash hatası alıyorum.Bu sorunu nasıl çözebilirim.
NOT:Ekran kartımı güncelledim.

hackkapa

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modlar Çakışıyor Olabilir. Veya Texture Pack x256'dır Ve Pc'niz Kaldırmıyor Olabilir x128 Veya Düşüğünü Yükleyip Deneyebilirsiniz.

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kaç gb ram var ?
Minecraftına kaç GB ram verdin ?
Modlar nedir ?

GoldenArrow42

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modlar Çakışıyor Olabilir. Veya Texture Pack x256'dır Ve Pc'niz Kaldırmıyor Olabilir x128 Veya Düşüğünü Yükleyip Deneyebilirsiniz.
Evet texture packım 256.Fakat modların çakıştığını hiç düşünmüyorum.

Kaç gb ram var ?
Minecraftına kaç GB ram verdin ?
Modlar nedir ?
Bilgisayarımın ramı 2 gb.Minecraftıma 1 gb verdim.Modlarım ise;
Damage Indicators Mod
miners heaven mod
more nature mod
Optifine
Reis Minimap
Too Many İtems
wuppys simple pack mod

NOT:MİNECRAFIM MOD OLARAK JARDAN BAŞKA AÇMIYOR.ZİPLERİ JARA ÇEVİRİP AÇIYORUM MODLARI.ONLA BİR ALAKASI OLUR MU ACABA?[DOUBLEPOST=1396865334,1396865107][/DOUBLEPOST]
Evet texture packım 256.Fakat modların çakıştığını hiç düşünmüyorum.

Bilgisayarımın ramı 2 gb.Minecraftıma 1 gb verdim.Modlarım ise;
Damage Indicators Mod
miners heaven mod
more nature mod
Optifine
Reis Minimap
Too Many İtems
wuppys simple pack mod

NOT:MİNECRAFIM MOD OLARAK JARDAN BAŞKA AÇMIYOR.ZİPLERİ JARA ÇEVİRİP AÇIYORUM MODLARI.ONLA BİR ALAKASI OLUR MU ACABA?
EDİT:MİNECRAFT GALİBA 1 GB RAMDAN BAŞKASINI AÇMIYORMUŞ.EĞER YANLIŞ BİLİYORSAM 2 GB YAPAYIM MI ?

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
256 ya dayanmaz sen Maximum 128 kullan bence 64 bile düşürebilirsin yinede sana kalmıs

GoldenArrow42

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
256 ya dayanmaz sen Maximum 128 kullan bence 64 bile düşürebilirsin yinede sana kalmıs
Öyleyse 128 indireyim.Peki minecraft 2gb ramı açabilir mi?Ben açamaz diye duymuştum.[DOUBLEPOST=1396875496,1396872725][/DOUBLEPOST]
64 e değil 16 ya kadar düşürdüm ama crash report hatası alıyorum.:([DOUBLEPOST=1396877776][/DOUBLEPOST]Texture Packla oynamayı çok istiyorum ama 16yla bile açmıyorsa artık.Forgesiz minecraftta 256yı açıyordu ama bunda 16 yı bile açmıyor aynayamayacak mıyım artık?