MaSTeRTuRK @2014 | v.2.0 | Eklenti Paketi | %80 Türkçe Mesaj | %09 Türkçe Komut !

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Merhababa, bayanlar-beyler !
Bugün sizlere bomba değilde BOMBASTİK bir eklenti paketi sunacağım !
Benim görüşüm böle sizinkileride bekleriz !

/motd remove 1 yazarak varsayiılan sunucu ismini değiştirebilirsiniz !
/motd add <sunucuismi> yazarak bir sunucu ismi ekleyebilirsiniz ! [Renk kodları geçerlidir]
/save yazarak dünyayı + yapilanlari kaydedebilirsiniz ! Tabii ki otomatik kaydediliyor !
plugins>Essentials>motd.txt dosyasından giriş mesajı ayarlanabilir !
plugins>Essentials>rules.txt dosyasından kurallar ayarlanabilir !
plugins>NoPl>config.yml dosyasından /pl,/plugins,/ver,/version yazınca gelecek metin ayarlanabilir !
Tabtaki bir OP'un rengi plugins>TabColor>config.yml dosyasindan ayarlanabilir !

NOT : Ayarlama yapmak için Notepad++ indirip kurun sonrada dosyaya sağ tıklayıp Edit With Notepad++ deyin !

/mv create yazarak dünya oluşturma detaylarını görebilirsiniz !
/mvtp <dunya-ismi> yazarak oluşturduğunuz dünyaya gidebilirsiniz !

/login yerine /girisyap
/register yerine /kayityap

• AlphaChest
  • AntiCheat
  • AntiJoinBot
  • AntiLagg
  • AuthMe Reloaded
  • AutoSaveWorld
  • ChestShop
  • Citizens
  • ClearLag
  • DisguiseCraft [çalışıyor]
  • Essentials
  • EssentialsAntiBuild
  • EssentialsChat
  • EssentialsGroupManager
  • EssentialsProtect
  • EssentialsSpawn
  • Factions
  • FrameProtector
  • godPowers
  • iConomy
  • iHorse
  • Jobs (güncellemede ayarlanacak)
  • LegandaryMessages
  • LetItRain
  • Lockette
  • mcore
  • MotdManager
  • Multiverse-Core
  • Multiverse-Portals
  • NoPl
  • PlotMe
  • ProtocolLib
  • SimpleRegionMarket
  • SimpleVIPPerks
  • TabColor
  • Vault
  • WorldEdit
  • WorldGuard
Toplamda Tam Tamına 38 Eklenti Vardır !

Güncellemeyle gelecekler :

%100 Türkçe Mesaj !
%76 Türkçe Komut !
Daha fazla eklenti ! İse yarayan..

Son düzenleme:

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar
Paket hakkında söylemek istediklerim
*Multiverse İnventories pluginini factions bir sunucu için kullanmamalısınız.Dünyaya göre envanter değişir ve sıkıntı çıkar.
*Multiverse-core'nin klasörünü silmeniz lazım.Çünkü worlds.yml 'de seedler var ve dünyayı o seed'e göre yaratıyor.Yani paketi kullanan herkeste aynı dünyayı yaratır.
*iHorse yerine MyHorse daha bilindiktir.Bence onu kullanmalısınız.

Son düzenleme:

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paketini Sırf Multiverse İnventories İçin İndirdim Biraz İnceledim Paketi Dahada Geliştirmelisin.

Multiverse İcin İndirme Sebebim Bukkite Girmek İcin Üsenmem

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar
Paket hakkında söylemek istediklerim
*Multiverse İnventories pluginini factions bir sunucu için kullanmamalısınız.Dünyaya göre envanter değişir ve sıkıntı çıkar.
*Multiverse-core'nin klasörünü silmeniz lazım.Çünkü worlds.yml 'de seedler var ve dünyayı o seed'e göre yaratıyor.Yani paketi kullanan herkeste aynı dünyayı yaratır.
*iHorse yerine MyHorse daha bilindiktir.Bence onu kullanmalısınız.
Dediğiniz şeyler güncelenecek. Multiverse-Inventories tamamen hatayla konulmuştur..
@MaSTeRTuRK , Konu başlığınızdaki ilgi çekici karakteri lütfen siliniz.
Ne gibi karakter söyleyebilirseniz daha yardımcı olacaksınız.[DOUBLEPOST=1397123604,1397123128][/DOUBLEPOST]Güncellendi güncel olan paketi indiriniz lütfen...

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sonunda Geldi :D Herkezin Beklediği Plugin Paketi[DOUBLEPOST=1397127128,1397127088][/DOUBLEPOST]
@MaSTeRTuRK , Konu başlığınızdaki ilgi çekici karakteri lütfen siliniz.

İlgi Çekici Derken Neyi Kasdediyorsun Acaba Merak Ettim ?[DOUBLEPOST=1397128306][/DOUBLEPOST]Nitrado da Şu Hataları Verdi Kardeşim Bilgine

Satır 266: [13:08:16] [Server thread/ERROR]: Could not find spout.yml, creating new one...
Satır 264: [13:08:16] [Server thread/ERROR]: Could not find spawn.yml, creating new one...
Satır 260: [13:08:16] [Server thread/ERROR]: Could not find otheraccounts.yml, creating new one...
Satır 259: [13:08:16] [Server thread/ERROR]: Could not find players.yml, creating new one...
Satır 258: [13:08:16] [Server thread/ERROR]: Could not find messages_en.yml, creating new one...
Satır 236: [13:08:13] [Server thread/WARN]: [Multiverse-Core] Original Location: X: 0 Y: 50 Z: 0 P: 0 Y: 0
Satır 235: [13:08:13] [Server thread/WARN]: [Multiverse-Core] Spawn location from world.dat file was unsafe. Adjusting...
Satır 232: [13:08:11] [Server thread/WARN]: [Multiverse-Core] Original Location: X: 0 Y: 64 Z: 0 P: 0 Y: 0
Satır 231: [13:08:11] [Server thread/WARN]: [Multiverse-Core] Spawn location from world.dat file was unsafe. Adjusting...
Satır 228: [13:08:11] [Server thread/WARN]: [Multiverse-Core] Original Location: X: 216 Y: 64 Z: 256 P: 0 Y: 0
Satır 227: [13:08:11] [Server thread/WARN]: [Multiverse-Core] Spawn location from world.dat file was unsafe. Adjusting...
Satır 215: [13:08:10] [Server thread/ERROR]: [Citizens] v2.0.12-SNAPSHOT (build 1105) is not compatible with Minecraft v1.7.2 - try upgrading or downgrading Citizens. Disabling.
Satır 60: [13:08:01] [Server thread/WARN]: it is highly suggested to use SQL with iCo6 or to use an alternative economy plugin!
Satır 59: [13:08:01] [Server thread/WARN]: if you're using Votifier, or any other plugin which handles economy data in a threaded manner your server is at risk!
Satır 58: [13:08:01] [Server thread/WARN]: iConomy - If you are using Flatfile storage be aware that versions 6, 7 and 8 have a CRITICAL bug which can wipe ALL iconomy data.

Satır 162: [13:08:09] [Server thread/ERROR]: Error occurred while enabling godPowers v3.4 (Is it up to date?)

Bir yada daha fazla Plugin çalışmıyor. Galiba mevcut olan Bukkit Versiyonu kaldırmıyor yada Plugin tamamen yüklenmedi.

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni güncellemeyi denedinmi ?
godPowers çalışıyor o sadece update vb bir şey diyor güncelleme felan işte..
iConomy çalışıyor tamamen neden öyle dedi anlayamadım ?
Citizens'de 1.7.2 için indirmiştim ama çalışmamış garip güncellerim..

Kod:
Satır 266: [13:08:16] [Server thread/ERROR]: Could not find spout.yml, creating new one...
Satır 264: [13:08:16] [Server thread/ERROR]: Could not find spawn.yml, creating new one...
Satır 260: [13:08:16] [Server thread/ERROR]: Could not find otheraccounts.yml, creating new one...
Satır 259: [13:08:16] [Server thread/ERROR]: Could not find players.yml, creating new one...
Satır 258: [13:08:16] [Server thread/ERROR]: Could not find messages_en.yml, creating new one...
Hatalarıda aslında hata değil uyarı mesala 1 tane spout.yml dosyası oluşturuluyor diyor..
Multiverse-Core içinde klasörünü sil..
Satır 60-59 arasında eklentiyi söylemiyor anlayamadım ama iConomy ile Essentials çakışıyordur "risk" diyor ama önemli bir şey değil..
Ben normal elle sunucu açtığımda bu hatalar çıkmıyordu neyse bir gözden geçiririm düzeltmeye çalışırım..
Demediğim gibi :) Daha bu eklenti geliştirilmemiş 1-2 güne türkçe komutlarla geliştireceğim...

Bildirimin için teşekkür ederim +1 :)

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yeni güncellemeyi denedinmi ?
godPowers çalışıyor o sadece update vb bir şey diyor güncelleme felan işte..
iConomy çalışıyor tamamen neden öyle dedi anlayamadım ?
Citizens'de 1.7.2 için indirmiştim ama çalışmamış garip güncellerim..

Kod:
Hatalarıda aslında hata değil uyarı mesala 1 tane spout.yml dosyası oluşturuluyor diyor..
Multiverse-Core içinde klasörünü sil..
Satır 60-59 arasında eklentiyi söylemiyor anlayamadım ama iConomy ile Essentials çakışıyordur "risk" diyor ama önemli bir şey değil..
Ben normal elle sunucu açtığımda bu hatalar çıkmıyordu neyse bir gözden geçiririm düzeltmeye çalışırım..
Demediğim gibi :) Daha bu eklenti geliştirilmemiş 1-2 güne türkçe komutlarla geliştireceğim...

Bildirimin için teşekkür ederim +1 :)

Pardon benden kaynaklı

Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam ozurdilerim

Son düzenleme:

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonunda Geldi :D Herkezin Beklediği Plugin Paketi[DOUBLEPOST=1397127128,1397127088][/DOUBLEPOST]

İlgi Çekici Derken Neyi Kasdediyorsun Acaba Merak Ettim ?[DOUBLEPOST=1397128306][/DOUBLEPOST]Nitrado da Şu Hataları Verdi Kardeşim Bilgine

Satır 236: [13:08:13] [Server thread/WARN]: [Multiverse-Core] Original Location: X: 0 Y: 50 Z: 0 P: 0 Y: 0
Satır 235: [13:08:13] [Server thread/WARN]: [Multiverse-Core] Spawn location from world.dat file was unsafe. Adjusting...
Satır 232: [13:08:11] [Server thread/WARN]: [Multiverse-Core] Original Location: X: 0 Y: 64 Z: 0 P: 0 Y: 0
Satır 231: [13:08:11] [Server thread/WARN]: [Multiverse-Core] Spawn location from world.dat file was unsafe. Adjusting...
Satır 228: [13:08:11] [Server thread/WARN]: [Multiverse-Core] Original Location: X: 216 Y: 64 Z: 256 P: 0 Y: 0
Satır 227: [13:08:11] [Server thread/WARN]: [Multiverse-Core] Spawn location from world.dat file was unsafe. Adjusting...
Satır 215: [13:08:10] [Server thread/ERROR]: [Citizens] v2.0.12-SNAPSHOT (build 1105) is not compatible with Minecraft v1.7.2 - try upgrading or downgrading Citizens. Disabling.
Satır 60: [13:08:01] [Server thread/WARN]: it is highly suggested to use SQL with iCo6 or to use an alternative economy plugin!
Satır 59: [13:08:01] [Server thread/WARN]: if you're using Votifier, or any other plugin which handles economy data in a threaded manner your server is at risk!
Satır 58: [13:08:01] [Server thread/WARN]: iConomy - If you are using Flatfile storage be aware that versions 6, 7 and 8 have a CRITICAL bug which can wipe ALL iconomy data.

Satır 162: [13:08:09] [Server thread/ERROR]: Error occurred while enabling godPowers v3.4 (Is it up to date?)

Bir yada daha fazla Plugin çalışmıyor. Galiba mevcut olan Bukkit Versiyonu kaldırmıyor yada Plugin tamamen yüklenmedi.
Başlığınızdaki ilgi çekici karakter üyelerin ilgisini çekip diğer konulara değilde sizin konunuza yönelmesi haksızlık değil mi sizcede ?
Hatalar içinde biraz dikkatli bakarsanız spout.yml, spawn.yml gibi dosyalar hata veriyor. Bu dosyaları silip yenileri ile değiştirmeyi deneyin. Multiverse core plugininn verdiği koordinatlara ışınlanın ve orada ne olduğuna bir bakın. Bir sorun olduğu kesin. Eğer bir şey yoksa plugini sil tekrar yükle fakat sunucunun sürümü ile aynı olmalı. Update hatası yok zaten ama bak multiverse coreda world.dat diye bir dosya gösteriliyor. Bu dosyayı silersin yenisini yüklersin olur biter.

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlığınızdaki ilgi çekici karakter üyelerin ilgisini çekip diğer konulara değilde sizin konunuza yönelmesi haksızlık değil mi sizcede ?
Hatalar içinde biraz dikkatli bakarsanız spout.yml, spawn.yml gibi dosyalar hata veriyor. Bu dosyaları silip yenileri ile değiştirmeyi deneyin. Multiverse core plugininn verdiği koordinatlara ışınlanın ve orada ne olduğuna bir bakın. Bir sorun olduğu kesin. Eğer bir şey yoksa plugini sil tekrar yükle fakat sunucunun sürümü ile aynı olmalı. Update hatası yok zaten ama bak multiverse coreda world.dat diye bir dosya gösteriliyor. Bu dosyayı silersin yenisini yüklersin olur biter.
Multiverse-Core satırlarında gördüğünüz gibi WARN yani UYARI var ona hata denilemez ..
++ İlgi çekici karakterleri sildim heralde yani neyi kastedmek istediğinizi anlayamadım ..
Zaten sonradan "Pardon benden kaynaklı" dediği için eklenti paketinde sadece Citizens çalışmıyor..

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Multiverse-Core satırlarında gördüğünüz gibi WARN yani UYARI var ona hata denilemez ..
++ İlgi çekici karakterleri sildim heralde yani neyi kastedmek istediğinizi anlayamadım ..
Zaten sonradan "Pardon benden kaynaklı" dediği için eklenti paketinde sadece Citizens çalışmıyor..
<<<<<<<falan filan>>>>>>>> @@@@@@ ///////////////// -------------------------- gibi karakterlerin aşırı kullanılması yasak. Hala nasıl anlayamıyorsunuz şaşırdım. Buradaki amaç diğer konularla sizin konularınız arasındaki haksızlığı önlemedir. Multiverse core içinde o koordinatlara ışınlanıp ne olup bittiğine bir bakmasını istedim. Muhtemelen bir hata yada herhangi bir şey sayesinde bu uyarıyı verdi.