Bilgisayarda 1 uzun 2 kısa bip sesi

M

MUHDE

Ziyaretçi
Bir şey daha soracağım
Mesela ben video düzenleme programları kullanıyorum.
Bir videoyu düzenleyip projeyi bitirdiğimde Render atıyorum ve projeyi videoya çeviriyorum.
Bilgisayar ısınmaya başlıyor cpu %90 lara kadar geliyor.Bilgisayar bağırıyor resmen
Worldpainter'de de aynı durum.
Harita hazırlıyorum.Dosyayı haritaya çeviriyorum.Cpu'ya bir bakıyorum ki %100 olmuş.
32 Bit'te böyle bir sıkıntı yoktu 64'e geçince böyle oldu.
Leptopların durumu böyle malesef zorlamayacaksın başka çaresi yok

Ekran açılmıyo demiyorki ekrandan ses geliyor diyor bildiğin gibi ekran kartlarının üstündede birer fan var ekran kartı yanarsa fan durur durduğu içinde ekran kartı fazla ısınır bu yüzden ses çıkarabilir veya ekranda renk karışması olabilir.
Leptop ise kesin eminimki sorun anakarttan kaynaklanıyor leptoplarda olaylar böyle oluyor ayrıca ekrandan falan ses gelmez lütfen saçmalama sadece kasanın içinde bir küçük hapörler gibi bir şey bulunur buda sadece belirli sesleri çıkarabilir

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Leptopların durumu böyle malesef zorlamayacaksın başka çaresi yok

Leptop ise kesin eminimki sorun anakarttan kaynaklanıyor leptoplarda olaylar böyle oluyor ayrıca ekrandan falan ses gelmez lütfen saçmalama sadece kasanın içinde bir küçük hapörler gibi bir şey bulunur buda sadece belirli sesleri çıkarabilir
Ekran kartından ses gelmezmi :D Ekran kartını aşacak bir oyun yükle bak ekran kartın nasıl ses çıkartıyor cidden ekran kartları çoook önemeli ses çıkarması çok normal .

Emir77

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekran kartından ses gelmezmi :D Ekran kartını aşacak bir oyun yükle bak ekran kartın nasıl ses çıkartıyor cidden ekran kartları çoook önemeli ses çıkarması çok normal .
Diyecek bir şey Bulamıyorum :/
Ekran Kartından Ses Gelmez .-.
He Belki Fanı Anlatıyorsunuzdur :p

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ya bari görsellere ekran kartı yazıp ne olduğunu filan göreydin rezil oluyorsun bide gülüyorsun :(

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya bari görsellere ekran kartı yazıp ne olduğunu filan göreydin rezil oluyorsun bide gülüyorsun :(
Ya siz çok bilmişlik etmeye mi çalışıyorsunuz ? siz görsellere yazıp bakarsınız ancak ben kaç yıl aradım araştırdım bilgisayar parçaları hakkında haberin varmı gelmiş konuşuyorsun.Diyorum ki git bilgisayarının ekran kartını aşan bir oyun uygulama falan indir ekran kartından çıkan sesi görürsün.Siyah ekran , Mavi ekran gibi hatalarda 'dıııııııııııııııııııı' tarzı sesler çıkıyor oda ekran kartından şimdi çıkıp ergenlik yapıp kabul etmiyiceksiniz biliyorum bu ayakları . İşiniz gücünüz ergen gibi laf atmak .

M

MUHDE

Ziyaretçi
Ya siz çok bilmişlik etmeye mi çalışıyorsunuz ? siz görsellere yazıp bakarsınız ancak ben kaç yıl aradım araştırdım bilgisayar parçaları hakkında haberin varmı gelmiş konuşuyorsun.Diyorum ki git bilgisayarının ekran kartını aşan bir oyun uygulama falan indir ekran kartından çıkan sesi görürsün.Siyah ekran , Mavi ekran gibi hatalarda 'dıııııııııııııııııııı' tarzı sesler çıkıyor oda ekran kartından şimdi çıkıp ergenlik yapıp kabul etmiyiceksiniz biliyorum bu ayakları . İşiniz gücünüz ergen gibi laf atmak .
Canım gardaşım bak konunun adı bip sesi bizde biliyoruz ekran kartının bağırma sesini ama asla bilgisayarı açarken sorun yaşamassın ekran kartı yansa bile anlatabiliyormuyum konunun adı bip sesi senin dedigin ekran kartının zorlanma sesi alakası yok kısacası kasanın içinde ses in tek çıkacagı yer anakarttın guccuk hapörleridir araştır

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bence daha fazla konuşma çünkü konuştukça rezil oluyorsun
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Arkadaşında dedigi sorun VGA card is out of order Yani Ana kartının bir bölümünün nanayı yemiş olması yukarda @Vienicome Sitesini vermiş

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence daha fazla konuşma çünkü konuştukça rezil oluyorsun
Arkadaşında dedigi sorun VGA card is out of order Yani Ana kartının bir bölümünün nanayı yemiş olması yukarda @Vienicome Sitesini vermiş
Siz ekran kartını tamamını değil %95 'ini göze almışsınız Fanını unutmuşsunuz güç kaynağından gelen kablonun giriş noktası bile biip sesini getirebiliyor sizden tek istediğim bir şey var Google a 'Ekran kartından (Fanından fark etmez) Ses ' Yazın Alın Size Çıkanlar.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Siz ekran kartını tamamını değil %95 'ini göze almışsınız Fanını unutmuşsunuz güç kaynağından gelen kablonun giriş noktası bile biip sesini getirebiliyor sizden tek istediğim bir şey var Google a 'Ekran kartından (Fanından fark etmez) Ses ' Yazın Alın Size Çıkanlar.
Senin gibi cahil ve bilgisiz insanların işi.

Bak bakalım burda neler yazıyor hiç hata sinyalı vs yazıyormu.
Bence devam etme çünkü daha çok rezil olacaksın bu gidişle.

Emir77

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Ozaman Araştır Bilyiyorsan Okadar Yardım Et Kavga Çıkmasın Lütfen.

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin gibi cahil ve bilgisiz insanların işi.

Bak bakalım burda neler yazıyor hiç hata sinyalı vs yazıyormu.
Bence devam etme çünkü daha çok rezil olacaksın bu gidişle.
Bak ağzımı bozmak istemiyorum yeter artık reziline varya.Ekran Kartınının fanı ses çıkarır . Sen git öyle çok zekiymişsin gibi konuş bana ben yeterim.O ekran kartının fanı sanki boşu boşuna var Ekran kartı ısınınca söndürmesi için var bunu biliyorsun peki o fanın içine toz kaçarsa ve sonra çalışmayı bırakınca ekran kartı yanarsa (Ekran kartı yanması kısaca) Bilgisayar'dan SES ÇIKAR ! Ekran mavi olabilir veya siyah (Pixellerin kafayı yiyincede oluyor).En az 100 kez oldu Bilgisayarın Fabrika Yetkililerine Götürdüm HP Marka . Ekran kartından ses çıkabilir dediler fanını temizlememi söylediler ve çalışdı . Ve Bilgisayar Açılırkende Bir Ses Var O sesde ekran kartının ve işlemcinin fanlarından oluyor . Kusura Bakmayın ama bir birinizin yorumlarını beğinince ünlü olmuyorsunuz.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bak ağzımı bozmak istemiyorum yeter artık reziline varya.Ekran Kartınının fanı ses çıkarır . Sen git öyle çok zekiymişsin gibi konuş bana ben yeterim.O ekran kartının fanı sanki boşu boşuna var Ekran kartı ısınınca söndürmesi için var bunu biliyorsun peki o fanın içine toz kaçarsa ve sonra çalışmayı bırakınca ekran kartı yanarsa (Ekran kartı yanması kısaca) Bilgisayar'dan SES ÇIKAR ! Ekran mavi olabilir veya siyah (Pixellerin kafayı yiyincede oluyor).En az 100 kez oldu Bilgisayarın Fabrika Yetkililerine Götürdüm HP Marka . Ekran kartından ses çıkabilir dediler fanını temizlememi söylediler ve çalışdı . Ve Bilgisayar Açılırkende Bir Ses Var O sesde ekran kartının ve işlemcinin fanlarından oluyor . Kusura Bakmayın ama bir birinizin yorumlarını beğinince ünlü olmuyorsunuz.

Bide emek verip yazıyorsun uğraşma yav klavyene yazık :D

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paylaşdığın şeylerin anlamını bilmiyorsun.Orda Hata Sinyalleri Yazıyor -_- Ne Alaka ?? Delirdinmi . Koskoca HP Bilgisayar markasının dediğini mi uyuguluycam senin dediğinimi. Delirmişsin herhalde ya Kapat konuşu Tek bir şey Söylüyorum EKRAN KARTINDAN SES GELİR FANINDAN OLSUN FAZLA ISINMASINDAN OLSUN KENDİNDEN OLSUN GELİR !