Çocukken Yapdığımız Ve Yapmayı Özlediğimiz Şeyler

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler çocukken neler yapdığınızı biliyorsunuz herhalde yapmayı özlediğiniz şeyler ney mesela ben en çok şunları özledim :
Dışarda hava buz gibiyken evde sıcacık yorganın altında (Allah herkese nasib etsin) Pokemon , Yu - Gi - Oh izlemeyi özledim
Sonra okulda 3. tenefüsde (Yemek tenefüsü hiç unutmam :D) annemin hazırladığı mis kokulu soğuk sigara böreklerini yemek :D

Daha çok şey var siz yazdıkça bende yazıcam çok özlediğimiz şeyleri yazıyoruz beyler :)

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Sabah erkenden kalkıp pokemon ve sünger bob izlemek
Heidi izlemek
Sivilcesiz bir cilfe sahip olmak

Dünyadan her hangi bir yerden Tapatalk 2 ile gönderildi

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
**** *** ****** <--- burdakı olay çok kötü bir şey olduğu için oyuncu limon tarafından tamamen sansürlendi...
televizyondakilerin bizi görebildiğini sanardım salakça şeyler yapardım o zamanları özledim ^^

Alcatrazhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
En azından küçükken insancıldım. Şu anda teknotik (bu ne lan ?) bi' gözü kayan bir piskopat.

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nerdee o eski günler oturup pokemon izlediğimiz zamanlar çizgi filmde olsa animede olsa birine zarar geldiğinde ağlamamız her şeyi yanlış anlayıp büyüklerin bizle dalga geçmesi şimdi öyle bir şey olsa ' özür dilerim salak bu yaşa gelmiş hala bilmemne bilmemne yapıyor ' derler . Özlemedim değil saf olmayı .

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
En Sevdiklerimden :

Yeni Çıkan Oyuncağı Severim Ondan Alsınlar Diye İkna Ederim Aldırırım. Aldıktan 1-2 gün sonra modası geçti der atardım :D yeni bir oyuncak çıktığında ve bu sefer almadıklarındada ağlardım alırlardı .
Ah oyuncaklar gibisi yok ya la :D

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten çoğu çocuk forumun niye "şu an neyi yapmayı seviyorsunuz?" diye sormuyorsun?

Ben eski mahalle yaşamını özledim.. Sanırım son nesildik o mahallenin her olayı güzeldi..

Camiye torpil atardık namaz vakti bizi kovalarlardı çok eğlenceliydi..

ProJocuk77

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten çoğu çocuk forumun niye "şu an neyi yapmayı seviyorsunuz?" diye sormuyorsun?

Ben eski mahalle yaşamını özledim.. Sanırım son nesildik o mahallenin her olayı güzeldi..

Camiye torpil atardık namaz vakti bizi kovalarlardı çok eğlenceliydi..
Yalnız bu yaptığın Günah Camiyi kirletiyon

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
çocuktum o zaman ve camiyi eğer torpile kirletiyorsam milet nelerle kirletiyor içini hiç camiye gitmedin mi? Yerde sümük var ya :( nese dini tartışma yapma bırakta Allah karar versin çocukken yaptığıma..