SonyaBlade
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Kardes bisey sorabilir miyim nitradodan alıp nasıl ipyi öyle yaptın ?
Max Ödeme size ayrıca MYSQL ayarlarını da vermiş. Bu işinizi kolaylaştırır. Son söylediğinize gelirsek:Birde MYSQL entergison var
Bunu Serverimde Kullandıgımda Bakiye Ekleniyor Dedigim Gibi
Giriş Ayarları
Lütfen Bağlantı Ayarlarınızı Kaydedin.
DİKKAT : Boş Alan Bırakmayın.
Özel Karakter Kullanmayın (%,',&,) Benzeri Karakterler Kayıt Edilmeyecektir.
Sistem Veritabanınıza Bağlanıp Üyenize Krediyi Aktarmaktadır.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Site Adı (Örnek : Ckc Metin2)
Site Adresi (Örnek :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.)
Server İp Adresi (Bağlantı Kurulacak Serverin İp Adresi)
Veritabanı Kullanıcı Adı
Veritabanı Şifresi (Server Bilginiz Şifrelenip Ckcgame Yönetimi Dahil Kimsenin Bilgisine Sunulamıyor.)
Bağlantı Portu: (Standart Port Dışında Port Kullanıyorsanız Yazın.)
Veritabanı Adı: (Üyelerinizin Kayıt Edildiği Veritabanı İsmi.)
Üyeler Tablo Adı: (Üyelerin Sorgulanacağı Tablo İsmi)
Kullanıcı Adı Sütunu: (Üye Kullanıcı Adının Doğrulanması İçin Sorgu Gönderilecek Sütun Adını Girin)
Şifre Sütunu: (Üye Şifresinin Doğrulanması İçin Sorgu Gönderilecek Sütun Adını Girin)
Kredi Yüklenecek Sütun Adı:
Not : Alışveriş Sonrası Kredinin Yükleneceği Sütun'un TYPE değerini Lütfen (INT) Seklinde Ayarlayın.
Hangi Şifreleme Mantığını Kullanıyorsunuz ?:
Not : Üye Şifresi Sorgulanırken Şifre Seçtiğiniz Mantığa Göre Çevirilecektir.Yanlış Algoritmayı Seçmeniz Durumunda Üyeleriniz Giriş Yapamayacak.
Metin2 Sunucu Sahipleri " MYSQL MD5 " 'i Seçmelidir. MYSQL Md5 Şifreleme Algoritması Md5 Şifreleme Algoritması Herhangi Bir Şifreleme Algoritması Kullanılmıyor.[DOUBLEPOST=1397152721,1397152632][/DOUBLEPOST]
İşte Onu Nasıl Yapacagım Mesela ultimatetr.com da VIP Al Bölümünden Girdiginde Mobil Ödeme gibi seçenekler var seçiyorsun sonra Minecraft Nick Name Yeri Çıkıyor Orayı Yazınca MaxOdemenin sayfasi açılıyor
Max Ödeme size ayrıca MYSQL ayarlarını da vermiş. Bu işinizi kolaylaştırır. Son söylediğinize gelirsek:
Oradaki her satılan eşya kendi ile ilişkili bir sayfaya yönlendiriliyor (veya kendine ait keyin içindeki kodlar ile bir sayfaya POST'lanıyor). Yönlendirilen sayfa sizin Minecraft Nick Name Yeri Çıkıyor dediğiniz yer. Tüm postlar çekiliyor ve hidden input lara konuyordur. Bir tane de normal input var o da nick inputu bu da girilip submit çalıştığında, tüm inputlar moc ödemenin sayfasına postlanıyor ve mox ödemenin sayfası açılıyor.
PhpMyAdmin'den bir tablo açacaksınız sadece zaten tablonun özelliklerini site vermiş. Ben yapamam çünkü briazdan çıakcağım ve 2 hafta boyunca da sınavlarım yüzünden pek aktif olamayacağım.Mysqldan Fazla Anlamıyorum Ne Tür Ayarlar Yapmam Gerek Veya Teamvieverden Sen Yaparmısın ?
Burası tablo özelliklerini anlatıyor.Veritabanı Kullanıcı Adı
Veritabanı Şifresi (Server Bilginiz Şifrelenip Ckcgame Yönetimi Dahil Kimsenin Bilgisine Sunulamıyor.)
Bağlantı Portu: (Standart Port Dışında Port Kullanıyorsanız Yazın.)
Veritabanı Adı: (Üyelerinizin Kayıt Edildiği Veritabanı İsmi.)
Üyeler Tablo Adı: (Üyelerin Sorgulanacağı Tablo İsmi)
Kullanıcı Adı Sütunu: (Üye Kullanıcı Adının Doğrulanması İçin Sorgu Gönderilecek Sütun Adını Girin)
Şifre Sütunu: (Üye Şifresinin Doğrulanması İçin Sorgu Gönderilecek Sütun Adını Girin)
Kredi Yüklenecek Sütun Adı:
Not : Alışveriş Sonrası Kredinin Yükleneceği Sütun'un TYPE değerini Lütfen (INT) Seklinde Ayarlayın.
Hangi Şifreleme Mantığını Kullanıyorsunuz ?:
Not : Üye Şifresi Sorgulanırken Şifre Seçtiğiniz Mantığa Göre Çevirilecektir.Yanlış Algoritmayı Seçmeniz Durumunda Üyeleriniz Giriş Yapamayacak.
Metin2 Sunucu Sahipleri " MYSQL MD5 " 'i Seçmelidir. MYSQL Md5 Şifreleme Algoritması Md5 Şifreleme Algoritması Herhangi Bir Şifreleme Algoritması Kullanılmıyor.
$_POST["input adı"];
PHP kodlamayı bilmiyorsanız öğrenseniz çok iyi olur çünkü tüm bu anlattıklarım PHP ve MySQL ile ilgili.MYSQL Nitradonun. Birde o kodu Nereye Yazacagım
Bu anlattıklarım 2 dakikada yapılacak şeyler değil. Ben bunları öğrenmek ve sadece test için deneme sunucumda kullanmak için 2 yıl verdim. Bunun için aktif olarak uğraşmak istemiyorum. Benim amacım insanlara; onların işlerini, onların öğrenmemesini sağlayarak yardım etmek değil. Benim amacım insanlara bunları öğreterek kimseye muhtaç kalmamalarını sağlayarak yardım etmek.Tam 1,5 Saattir Konusuyoruz 2 dk Girip Yapsan Yapamıyorum.. Veya Skype varsa ver ekleyeyim 2 Hafta Sonra Sınavların Bittiginde Yapalım.
mysql_query("INSERT INTO tablo (sürun1,sütun2,...,...,...) VALUES('".$veri1."','".$veri2."','".$veri3."','".$...."','".$...."')")
mysql_query("INSERT INTO authme (username,password,email,ip,sifre) VALUES('".$nick."','".$encrypt."','".$email."','".$ip."','".$sifre."')")