Ataberk1880
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
Çekeceğiniz POST'ların gönderileceği sayfaya yazmalsınız. Çünkü bu verileri çekip MYSQl'e yazacaksınız.Nereye Yazacagım Sıkıntı Orda. SS İle Göstersen ?
Çekeceğiniz POST'ların gönderileceği sayfaya yazmalsınız. Çünkü bu verileri çekip MYSQl'e yazacaksınız.Nereye Yazacagım Sıkıntı Orda. SS İle Göstersen ?
[DOUBLEPOST=1397158453,1397158400][/DOUBLEPOST]Ve PHP kodlarınıÖdeme Sonrası Bilgiler Aşağıdaki Sayfaya Post Edilecek.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
SAYFANIZA POST EDILECEK VERILER
DeğerTipİşlev
yorumtextGönderdiğiniz Yorum Alanı Kaydedilip,Tarafınıza Gönderilir.
fiyatintYapılan Ödeme Tutarı Tarafınıza Gönderilir.
odemetipintHangi Ödeme Türü İle Ödeme Yapılmış Size Gönderilir.(1 ise Kredi Kartı,2 İse Mobil Ödeme ile,5 İse TTNET Faturam ile Yapılmıştır)
guvenliktextSize Özel Güvenlik Kodudur.İşlem Doğruluğunu Kontrol Etmek İçin Kullanılır.
Biz Ödeme İle Tüm Bilgileri Sizin İstediğiniz Sayfaya Post Ederiz,Bunları Kaydedip Üyelerinize Sunmak Sizin Sorumluluğunuzdadır.
<?php
?>
Ataberk Çok Saol. Senin Sayende Yaptım.input adına çekmek istediğniz verinin adı:
[DOUBLEPOST=1397158453,1397158400][/DOUBLEPOST]Ve PHP kodlarını
Tagları içine almayı unutmayınPHP:<?php ?>
Tebrikler kardeşim, hayırlı olsun. PayPal gibi ödeme sistemleri de kurabilirisniz böylece.Ataberk Çok Saol. Senin Sayende Yaptım.
Şuanda Serverde Odeme Yapıldıgı Anda VIP Geliyor Permission Ex Bagladım Aynı Databaseye Birazda Arkadaş Yapı Verdi
Valla Çok Saol + Repini Veriyorum![]()
Paypala Gerek Oldugunu Düsünmüyorum Onu El İlede Alabilrler.Tebrikler kardeşim, hayırlı olsun. PayPal gibi ödeme sistemleri de kurabilirisniz böylece.
Peki. Ama PayPal alışverişi olacaksa sistemi kurmalısınız çünkü şöyle bir sorunla karşılaşırsınız: Paypal alışverişlerinin hepsinde satıcı alımı onaylamadan önce alıcı satışı iptal ederek geri ödeme alabilir. Bunu kullanmak isteyenkeler olur. Mesela Paypal ile VIP alır ve sunucuda VIP olur sonrada geri ödeme ile parasını geri alır VIp de onda kalır.Paypala Gerek Oldugunu Düsünmüyorum Onu El İlede Alabilrler.
Hmm anladım. Sadece onu da otomatikleştirmek istersen diye söylemiştim.Paypalı Kendim Olarak Satacagım Parayı Hesabıma Yollayacaklar.
Ondan Sonra Parayı Gerçek Paypal Hesabıma Atacagım.