At Launcher Sorunu (Preyim)

MustafaAlkan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sayin forum uyeleri ben at launcherden sky factory mod paketini indirdim fakat oynaya bastigim zaman acilmiyor ve launchere geri atiyor.Bu sorunun cozumunu bilen anlatirsa simdiden tesekkur ediyorum.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

RetriquAz

Marangoz
En iyi cevaplar
0
  • Launcher de Settings e gel türkeç ise ayarlara ve Java Parameters e bu kodu yapıstırıp girmeyi dene

-Xmx1G -XX:MaxPermSize=256m -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSClassUnloadingEnabled -XX:+CMSClassUnloadingEnabled -Duser.language=en -Duser.country=US

MustafaAlkan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
  • Launcher de Settings e gel türkeç ise ayarlara ve Java Parameters e bu kodu yapıstırıp girmeyi dene -Xmx1G -XX:MaxPermSize=256m -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSClassUnloadingEnabled -XX:+CMSClassUnloadingEnabled -Duser.language=en -Duser.country=US
Şu hatayı verdi : The entired java pramert were ircorrect. Please remove any refences Xmx,Xms or XX : Size .

Son düzenleme:

RetriquAz

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Pardon yanlis olmus codun basi daki -Xmx1G yi cikar

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[DOUBLEPOST=1397287245,1397286993][/DOUBLEPOST]-XX:MaxPermSize=256m -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSClassUnloadingEnabled -XX:+CMSClassUnloadingEnabled -Duser.language=en -Duser.country=US

WhiteH4cker

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pardon yanlis olmus codun basi daki -Xmx1G yi cikar

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[DOUBLEPOST=1397287245,1397286993][/DOUBLEPOST]-XX:MaxPermSize=256m -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSClassUnloadingEnabled -XX:+CMSClassUnloadingEnabled -Duser.language=en -Duser.country=US
Bende de aynı sorun var. Dediğinizi uyguladım ama tekrar launcher'e atıyor üstte arkadaşımızın dediği gibi. 64bit işletim sistemi ve 64 bit java kullanıyorum. Uyumsuzluktan kaynaklı olabilir mi?

kingumutxp

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
arkdaşlar ben at launcher den skyfactory yüklüyorum çalıştıramıyorum ama açılmıyor ltfn yardım edin

Gorevl

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
  • Launcher de Settings e gel türkeç ise ayarlara ve Java Parameters e bu kodu yapıstırıp girmeyi dene

-Xmx1G -XX:MaxPermSize=256m -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSClassUnloadingEnabled -XX:+CMSClassUnloadingEnabled -Duser.language=en -Duser.country=US

Bende dediğiniz gibi bir şey yok yardım ederseniz sevinirim .