Hikaye yapalım

ProJocuk77

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hikayedeki karakterler: Jack,Daniel
1.Bölüm
Saat 23.30 Yer Orman

Jack: Hadi dostum bana elini ver çıkmak bu kadar zor olmasa gerek.der. Daniel: Al işte tamam tut beni , Ahh. Jack: Dur yarana bir bakayım
Daniel: Tamam yeter bakmana gerek yok. Acaba Orman neden kapatılmış biliyor musun ? Hayır ama bunu medyanın bilmesi lazım . der ve kamera çıkarır çekime başlar. Yürüdüler .Tuhaf şekilli bir ağacın arkasında Jack kağıt buldu. Kağıtta ''HELP ME'' yazıyordu. İkiside Heralde şaka yapıyorlardır diye takmadılar ve yürümeye devam ettiler. Daniel nedense arkasına bakma ihtiyacı hissetti ve kamera ile nereye baktıysa o tarafa çevirdi. Arkada takım elbiseli yüzsüz biri vardı. Daniel Bağırarak küfür edip . Jack ile koşmaya başladı

Devamı beğeni üzerine gelecektir

ProJocuk77

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beğeni gelirse acayip bir şekilde uzun yazacağım[DOUBLEPOST=1397293454,1397292930][/DOUBLEPOST]Kısa olduğunu düşündüğüm için yazmaya devam ediyorum[DOUBLEPOST=1397295625][/DOUBLEPOST]Düşündümde konu başlığını değiştirip hikayeyi siz yazın[DOUBLEPOST=1397295689][/DOUBLEPOST]
Aşırı derecede kısa olmuş...
Ben hikayeye başladım geirsini siz yazacaksınız

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Beğeni gelirse acayip bir şekilde uzun yazacağım[DOUBLEPOST=1397293454,1397292930][/DOUBLEPOST]Kısa olduğunu düşündüğüm için yazmaya devam ediyorum[DOUBLEPOST=1397295625][/DOUBLEPOST]Düşündümde konu başlığını değiştirip hikayeyi siz yazın[DOUBLEPOST=1397295689][/DOUBLEPOST]
Ben hikayeye başladım geirsini siz yazacaksınız

O zaman ilk beğeni benden

Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam ozurdilerim

ProJocuk77

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hikaye yi Ben Devam ettircem bi eksik olursa gerisini siz yazıcaksınız[DOUBLEPOST=1397304726,1397304453][/DOUBLEPOST]10 dk kadar koştuktan sonra yorulmuşlardı. Beklediler. Daniel: Oda neydi öyle Jack : Anlatılan efsane gerçek, Hadi bi gidip bakalım ordamı .

Gerisini siz yazın ama uzun olabilir ( kısada olur fark etmez)