Laptop Pil Sorunu

Yardım Edecekmisiniz?

• Evet

Kullanılan: 1 33.3%
  • Hayır

Kullanılan: 2 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    3

ElectroTheDBZFan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ve Yine Ben Bu Günlerde Çok Fazla sorunla Karşılaşıyorum.
Bu Gün Laptopun Bataryası Beklenmedik Bir Hata Verdi.
Şarja Koydum Ve
Şarj İşareti Geldi Ancak Üstünde Çarpı İşareti Vardı (Kullandığım Laptop Acer5750G)
PC nin Dediğine Göre Bataryada Bi Sorun Var
Daha Önce Buna Benzer Bi Sorunla Karşılaşmıştım Ama Öncekinde PC Hiçbir Bildirim Yapmamıştı Ve Aniden Bilgisayarınız Kapanabilir Diyor
Yardım Edermisiniz?
Laptop Kullanma Süremi Soruyorsanız:Haftaiçi(Cuma Hariç) 4-5 Saat Haftasonu 9-12 Saat

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Fişini bilgisayar açıkken çekersen bilgisayar kapanıyor mu ?

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yakınlarda bir bilgisayarcı varsa ona danışmanı öneririm olmazsa yetkili servise yolla bir soruna baksınlar en son çare olarak yeni bir pil almanı öneririm çok küçük bir sorun olabilir

M

MUHDE

Ziyaretçi
Pil takılıyken fişini çek arkadaşın dediği gibi 1 dakika içinde kapanıyor ise pili bitmiştir yeni pil alman gerekiyor.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Pil takılıyken fişini çek arkadaşın dediği gibi 1 dakika içinde kapanıyor ise pili bitmiştir yeni pil alman gerekiyor.

Ya da şarzı takılı takılı oynarsın hep.

Şarjı çektiğinde bilgisayar kapanmıyor ise evindeyken yanında fiş filan varken pili sök.Sadece şarjı takılıyken oynarsın.Çıkarırsan şarjını kapanır ama bilgisayar.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bataryayı çıkar ama fiş takılı kalsın. Lityum pillerin ömrü 2 yıldır. 2 yıldan sonra bozulması normal. Orjinaller genelde 100-160 lira arasında değişiyor. Ama taklit alırsan 30-60 lira falan olur. Zaten türkler dizüstü bilgisayarları masaüstü bilgisayar gibi kullanıyorlar. Bataryanın sorun olduğunu sanmıyorum :D Bataryayı çıkar fişi tak bu kadar basit :D

ElectroTheDBZFan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fişini bilgisayar açıkken çekersen bilgisayar kapanıyor mu ?
Hayır Az Dayanıyor (Çok zorlarsam20DK:Boşken Zorla 1 Saat)[DOUBLEPOST=1397764545,1397764495][/DOUBLEPOST]
Benim pc'de acer ve kalitesi yüksek olmasina ragmen bataryalari dayaniksiz oluyor. Ya bataryan tam oturmamistir ya da 100 tl verip yeni bir batarya alman gerekir. Benim de batarya zayiflamisti. Sana tavsiyem batarya doluyken sarja takma. O zaman batarya cok buyuk zarar goruyor.

Tapatalk'ım şekil önümden çekil. B|
Beenimde Hep Dikkat Ettigim O Ztn[DOUBLEPOST=1401016902][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar Bildirim Kendi Kendine Gitti Ama Şarj Ömründe Bi Değişiklik Olmadı Ztn Laptopu Arıza Yüzünden 2 Kere Servise Gönderdim 5Kere Adaptör Değiştirdim 1'inde Laptop Fişe Takılıyken Adaptör Yüzümde Patladı :D.Yardımlarınızı Bekliyorum[DOUBLEPOST=1401016996][/DOUBLEPOST]
Bataryayı çıkar ama fiş takılı kalsın. Lityum pillerin ömrü 2 yıldır. 2 yıldan sonra bozulması normal. Orjinaller genelde 100-160 lira arasında değişiyor. Ama taklit alırsan 30-60 lira falan olur. Zaten türkler dizüstü bilgisayarları masaüstü bilgisayar gibi kullanıyorlar. Bataryanın sorun olduğunu sanmıyorum :D Bataryayı çıkar fişi tak bu kadar basit :D
Ben Mlsf Masaütü Gibi Kullanmıyorum.Evde Ztn 1998 model Masaüstü Var Antika :D

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aynı sorun bende de vardı. Bilgisayarı şarjda iken çok zorlarsan pil kendi kendini yıpratıyor. Pilin ölmüş sayılır. Yeni bir batarya alırsan düzelecektir.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben çözümünü buldum. :D İlk önce Energy Manager'imizi indiriyoruz. :D Sonra koruma modumuzu açıyoruz. Açtıktan sonra bilgisayarın pili %60 kalıyor hep. Bu sayede pili çıkarmadan bilgisayarı masaüstü gibi kullanabiliyoruz.
Nasıl bir program yani tam anlamadım biraz açıklar mısın?