yardım adminshop plugini lazım tabelada admin shop olusturulcak

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bak serverde bu plugin vardı warp marketi yapmısdık sabah sorun yoktu biseler satılıyordu oyuncular chestshop kuramıyoru adminshoptanda item alamıyor :/

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
değil tepki vermiyor sağ tık soltık yapıyoruz olmuyor eskiden beri varolan marketi kırdım yani admin shopu tekrar kurayım dedim olmuyor yazıyorum tabelaya bise olmuıyor olusmuyor

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
değil tepki vermiyor sağ tık soltık yapıyoruz olmuyor eskiden beri varolan marketi kırdım yani admin shopu tekrar kurayım dedim olmuyor yazıyorum tabelaya bise olmuıyor olusmuyor
Sunucunuzda bir güncelleme yapmış mıydınız? Ayrıca ChestShop'un yeni sürümü çıktı. (versiiyon: 3.7.8 = CB 1.7.2-R0.3) Onu bir deneyebilirisniz. Bu sorun ancak config veya .jar belgesinin bozulması sonucu ortaya çıkar tabi sürümler uyuşuyorsa. Sürümler uyuşmuyorsa zaten hiç çalışmaz. Ayrıca configten Admin Shopu Market oalrak değiştirmeniz gibi diğer ayarlarda marketleri bozacaktır.

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
değistirmedik ya item kopyalama bugu çıkmıs son günlerde herkes kendi marketini kurup item kopyalıyordu-çoğaltıyordu onun ayarını yaptık[DOUBLEPOST=1397589243,1397589207][/DOUBLEPOST]ben nasıl düzeltebilirim server suan online çok büyük bir sorun çıktı :/ ne yapıcam ben :/

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
değistirmedik ya item kopyalama bugu çıkmıs son günlerde herkes kendi marketini kurup item kopyalıyordu-çoğaltıyordu onun ayarını yaptık[DOUBLEPOST=1397589243,1397589207][/DOUBLEPOST]ben nasıl düzeltebilirim server suan online çok büyük bir sorun çıktı :/ ne yapıcam ben :/
İşte o bug için bir güncelleme yayınlandı resmî oalrak onu denediniz mi?

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
denemedik biz ayarladık ben ayarlamadım gerçi diğer kurucu ayarladı config yml den heralde

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ya ben bisey anlamadım simdi benim ne yapmam lazım bu sıkıntıdan oyuncularım çok rahatsız lütfen yardım

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Plugins klasöründe ChestShop'un hem klasrünü hemde .jar belgesini silin ve şunu indirerek kurun:
dev.bukkit.org/media/files/782/304/ChestShop.jar