electrocraftO resimdeki hamachi ağı bizim ağ mı ?
server acik arkadaslar denedigim esnada servera giriyorlar güvenlik duvarini kapatip girmeyi denedigimde tekrar ayni durum oluyor win8.1 kullandigimdan antivirüse ihtiyaç duymuyorumBu sunucu ile iligli bir durum. O IP şu an bir yayın yapmıyor olsa gerek. Ya da siz yayını yakalamıyorsunuz. Güvenlik duvarınızı kapattıktan sonra tekrar deneyin. (Windows Güvenlik duvar ve Anti Virüs programınızı kapatın çünkü bu programlar gelen giden verilerin portlarını yönetir ve engellme veya kısıtlamalar uygular)
evet serverda acik hatta arkadaslar girebiliyor bir ben giremiyorum baska hamachi serverlardada denedim hamachiyi ilk yükledigim gün sorunsuz girdi pcyi kapadim sonraki gün açtim böyle olduHamachi'nin internet bağdaştırıcısında internet bağlantısı olmaması sorun çıkarmaması gerek aslında. Girmek istediğiniz sunucunun hamachi ağına katıldığınızdan eminsiniz değil mi?
Çok saçma bir durum. herhangi bir windows güncellemesi yaptınz mı? Windows Update veya başka bir yolla?evet serverda acik hatta arkadaslar girebiliyor bir ben giremiyorum baska hamachi serverlardada denedim hamachiyi ilk yükledigim gün sorunsuz girdi pcyi kapadim sonraki gün açtim böyle oldu
hiçbirsey yapmadim güncellemede olmadi çok saçma ama benim basima geldi kendim çözemeyincede durumu buraya yazdim sorun isletim sistemindenmi diye düsünüyorum win 8.1Çok saçma bir durum. herhangi bir windows güncellemesi yaptınz mı? Windows Update veya başka bir yolla?
Muhtemelen win8.1 kullananlar hamaci kullanarak bağlanabiliyordur. Yani muhtemelen size özel bir durum. Ya da sizin diğer win8.1 kullananların durumlarıyla ilgili bir bilginiz var mı? Hamachi'nin internet erişimi var mı?hiçbirsey yapmadim güncellemede olmadi çok saçma ama benim basima geldi kendim çözemeyincede durumu buraya yazdim sorun isletim sistemindenmi diye düsünüyorum win 8.1
hamachiden arkadaslarla sorunsuz konusuyorum yukarda resim koydum bu arada diger win8.1 kullanicilarindan habarim yokMuhtemelen win8.1 kullananlar hamaci kullanarak bağlanabiliyordur. Yani muhtemelen size özel bir durum. Ya da sizin diğer win8.1 kullananların durumlarıyla ilgili bir bilginiz var mı? Hamachi'nin internet erişimi var mı?
Hamachi'yi silip yeniden yüklemenizi önermeden önce biraz daha araştırma yapmak istiyorum. Şu anakadar yaptığım araştırmalarda sorunlar çoğu zaman internet bağlantısı sorunu, güvenlik duvarı gibi sorunlar ile ilgli.[DOUBLEPOST=1397911226,1397910879][/DOUBLEPOST]hamachiden arkadaslarla sorunsuz konusuyorum yukarda resim koydum bu arada diger win8.1 kullanicilarindan habarim yok
2sinede baktim dns ayarini süperonlayn yüzünden deneyemiyorum hamachiyi yükledigim ilk gün servera girebildim bundan dolayi internetten kaynakli bir sorun olmadini düsünüyorum internet hizi 20mb ve server açik sürümlerde dogru (ne sinir bir hata buHamachi'yi silip yeniden yüklemenizi önermeden önce biraz daha araştırma yapmak istiyorum. Şu anakadar yaptığım araştırmalarda sorunlar çoğu zaman internet bağlantısı sorunu, güvenlik duvarı gibi sorunlar ile ilgli.[DOUBLEPOST=1397911226,1397910879][/DOUBLEPOST]Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu gibi kaynaklar diğer kaynaklar ile aynı. Bu ikisine de göz atarak düzeltmeyi tekrar deneyin. Sonra bizi tekrar bilgilendirin.
Bağlantı sırasında VPN ya da Proxy kullanmıyorsunuz değil mi?2sinede baktim dns ayarini süperonlayn yüzünden deneyemiyorum hamachiyi yükledigim ilk gün servera girebildim bundan dolayi internetten kaynakli bir sorun olmadini düsünüyorum internet hizi 20mb ve server açik sürümlerde dogru (ne sinir bir hata bu)
kullanmiyorumBağlantı sırasında VPN ya da Proxy kullanmıyorsunuz değil mi?