SCH Chat - Konuşacak birilerimi lazım ? - V 1.0 Güncel

Güzelmi

• Güzel

Kullanılan: 3 100.0%
  • Fena değil

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kötü

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Selam beyler SCH Chat isimli bir projem vardı sonunda bitti, baya zorladı beni ama olsun arkadaşlar bu chatın kendine ait bir sunucusu var ve kapanmayacak (para verdim o kadar) bu chatı arkadaş bulmak için, havadan sudan konuşmak için kullanabilirsiniz hepinize iyi sohbetler dilerim resimler. Bu arada bana sorularınızıda buradan sorabilirsiniz hep aktifim :D

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Virus Totalde gösterdiği virüs bir sunucuya bağlı olduğu içindir kesinlikle virüs değildir.​

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bazı kişilerde sunucu hatası diyor hemen çözeceğim.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Tebrik ederim güzel bir şeyler çıkarıyor gibisin ama hamachi sohbet penceresinden farkı olmamış colordialogla renkli yazı falan ekletebilir misin :D
Yanlış anlama senden çok bildiğimi falan ispatlamaya çalışmıyorum ben de yeniyim ama bir kaç ekleme yapabilirsin listeyi temizletme vs vs
Ve sürekli nick değiştirme olayı var bir de sanırsam burda gönder butonuna bir kez basınca textboxun enabledi false yapabilirsin program tekrar açılana kadar aynı nick kalır diye tahmin ediyorum

Son düzenleme:

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Tebrik ederim güzel bir şeyler çıkarıyor gibisin ama hamachi sohbet penceresinden farkı olmamış colordialogla renkli yazı falan ekletebilir misin :D
Yanlış anlama senden çok bildiğimi falan ispatlamaya çalışmıyorum ben de yeniyim ama bir kaç ekleme yapabilirsin listeyi temizletme vs vs
Ve sürekli nick değiştirme olayı var bir de sanırsam burda gönder butonuna bir kez basınca textboxun enabledi false yapabilirsin program tekrar açılana kadar aynı nick kalır diye tahmin ediyorum
İsim sistemi dediğin gibi zaten :D hamachi chatten tek farkı programa sahip olan herkes konuşabiliyor dediğin eklemeleride en yakın sürede yaparım görüşün için sağol.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İsim sistemi dediğin gibi zaten :D hamachi chatten tek farkı programa sahip olan herkes konuşabiliyor dediğin eklemeleride en yakın sürede yaparım görüşün için sağol.
Teşekkür ederim "İleriki güncellemelerde zaten ekleyeceğim" deyip ukalalık etmediğin ve saygı gösterdiğin için :D

WhiteH4cker

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eskiden yazdığım pas tutmuş spam programını deneyelim bakalım :D. Şaka bir yana güzel olmuş eline sağlık ama sana tavsiyem spam yapılmaması için mesajların en az 2sn aralıkla gönderilmesini ayarla.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Visual Basic ile yazdıysan anlatım videosu çeker misin?[DOUBLEPOST=1406209649,1406209591][/DOUBLEPOST]Ayy uyarı alcam şimdi moderatörmm eyvaahhhhhhhh
Görmedim eski olduğunu offf
Edit: Programı çalıştırdım mesaj yolladım çöktü?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Visual Basic ile yazdıysan anlatım videosu çeker misin?[DOUBLEPOST=1406209649,1406209591][/DOUBLEPOST]Ayy uyarı alcam şimdi moderatörmm eyvaahhhhhhhh
Görmedim eski olduğunu offf
Edit: Programı çalıştırdım mesaj yolladım çöktü?
Çünkü hostu kapalı nasıl yani dersen bu bir siteye bağlı çalışıyordu fakat siteyi kapadım. Visual Basic ile yazmadım kullandığım dil C# :)