Bim'den 25 tl ye alınacaklar

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkezin bildiği bim iyice çoştu.Kaliteli olan şeyleri bu fiyata satmaları çok iyi oldu.Bu da paketin içinden çıkanlar.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ehehehe şanslıymışım ya :)

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gel Benim Değerli Pıcahımla Takas Edelim O Kulaklığı . Sen Korun Ben Hoparlorden Kurtulayım

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
100 Yıl Bulvarında Gizli Sokak Dediğimiz Bir Yer Vardır. Arkadaşlarla Orada Takılırız. Oraya Gelirsen Kokoreççi Görürsün. Sahibine Söyle : Kemal Bana Değerli Pıcahını Vermek İstedi buraya çağırdı diye seni içeri alır . Sana bide Kokoreç ayran acı/tatlı biber çoban salatası oohh miss :D

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
100 Yıl Bulvarında Gizli Sokak Dediğimiz Bir Yer Vardır. Arkadaşlarla Orada Takılırız. Oraya Gelirsen Kokoreççi Görürsün. Sahibine Söyle : Kemal Bana Değerli Pıcahını Vermek İstedi buraya çağırdı diye seni içeri alır . Sana bide Kokoreç ayran acı/tatlı biber çoban salatası oohh miss :D
Adama.yanlış adres vermesene kemal :D

Dünyadan her hangi bir yerden Tapatalk 2 ile gönderildi

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0

Bura mı?