Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olur Musunuz ?

ProByTheYD

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben bu gün hamachili servere bukkit ve plugin ekledim aradım buldum servere girdim (arkadaşımla beraber) bir süre bekledik wand komutları yaparken aniden feci bir lag oluyor ve serverdan atıyor verilen hata :

internet exception java.net.sockettimeoutexception read timed out
hatasını veriyor.

Tekrardan girmeye çalıştım giriyoru bir süre sonra aynı şeyi yapıyor clearlag pluginin olup olmadığına baktım var komutlarınıda yaptım bir kaç sefer böyle idare ettim aynı hata şimdi servera giriorum /lag clear yazamadan oyundan atıyor

Belki bir kaçınız yaşamıştır ve çözmüştür çözen kişilerin yardımcı olmasını Arz ederim

Şimdiden Teşekkürler :))

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bir plguin bukkit ile veya başka bir plguin ile çalışırsa çok lag yaratır ve sunucuyu çöketrebilir. Eğer sunucu bu hatayı vermeden önce consol da birçok hata kodu görüyorsanız başınıza gelen durum budur. Hata çıkaran plugini güncellemek, stabil sürümünü yüklemek veya silmek sorunu çözer. Sizin durumunuzda sorun çıkartan plugin WE fakat ne sorunu çıkarttığından emin olamayız. Eğer çakışma yaşanıyorsa çakışmayı yaratan plguini silin eğer sürüm güncellemesi gerekiyorsa güncelleyin veya sunucunuza uygun çıakrılmış en son stabil sürümü deneyin.

Splondid

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Atma Sebebi Hamachi Serverler Nitrado Serverler Gibi RAM2le Desteklenmiyor Fazla Plugin Kurarsan Bilgisayarının Özellikleride Az İse Serverin Çöker