Herobrine'nin Yükselişi bölüm 5 Enderdragon Uşağı

Nasıl Bi Hikaye Sence

• Kullanılan toplam oy
    8

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Brine mağarada uzun bi süre kaldı.Creeper lere kendine yemek getirtti.Bu sayede hayatta kaldı.Brine neden creeperlerin kendine iteat ettiğini bilmiyordu ama hep böle sürmesini istiyordu.Bu sayede eski şehrinden intikam alabilirdi.Steve'nin adamları Brine'ye tuzak olsun diye bir end portalı açmıştı ve kapı tuzağı yapmıştı.Steve Brine'nin bulunamadığını öğrenince çok kızdı Steve'nin sağ kolu (en güvendiği adam)''ama efendim tuzaklar hazırladık''dedi.
Brine mağradan çıkıp yine ağaç toplamaya karar verdi ki kazma yapabilecekdi.bu şekilde gelişerek elmas bulacaktı ama ağaç ararken Steve'nin adamlarının end tuzağına düştü end e geçerken Brine çok korkmuştu zaten kim korkmazdıki?Ondan sonra Brine çok ilginç bi yere geldi burada hiç görmediği yaratıklar vardı onlardan çok korkmuştu.Ama saldırmıyolardı basketbolcu gibi uzun kara kedi gibi karaydılar.Yanında kılıcıda yoktu ne yapacaktı?Anında ordan bir şey geçti Brine çok korkuyordu yine o şey geçti ama busefer Brine'nin yanına geldi aman Allah'ım bu bir ejderha idi ejder konuşmaya başladı ''sen benim uşağımsın seni kutsadım ve yaratıklar artık sana bir şey yapmıyıcak çok güçlüsün bulunduğun yere vurursan 38 blok kazabilirsin''dedi ve Brine birden bire kendini normal dünyada buldu.

evet arkiler işte 5.hikaye beğendiyseniz ankete oy vermeyi unutmayın biliyorsunuz onlar devamını getirtiyor biraz uzun oldu ama idare edin artık kusuruma bakmayın hoşçakalın bu arada 1-2ve3.bölüm hariç tüm bölümlerde gizli bi espri var bunları bulmak sizin elinizde kendinize iyi bakın.

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Son düzenleme: