Açtıgım konular siliniyor veya yayınlanmıyor

LastCraft123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıkta anlattıgım gibi 1,5 saat uğraştığım reklam silindi. tekrar yapsam birdaha silinecek korkusuyla yapamıyorum bu konuyu yaşayanlar varmı ?

LastCraft123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uyarsalar burda yanlış yaptın deseler tamamda daha yeni aldım serveri 50TL harcadım o servere ve reklam yapamıyorum yok böyle bir şey Direk konuyu siliyorlar ne kadar emek verdigimizi bilmiyorlar

zalimkral20

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bende 20 Tl lik server almıştım kötü görünebilir ama kaç kere reklam yaptım sildiler

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sunucularınızı Minecraft Sunucuları bölümüne açmak zorundasınız aksi takdirde konularınız silinir. Başkasının konusuna reklam spamlarsanız da mesajlarınız silinir çünkü alakasız ve başka insanların hakkını yiyip konusunu baltalamak adil olmaz. Sizin servera nekadar para verdiğiniz bizi ilgilendirmez siz bu foruma üye olduysanız siz bu forumun koyduğu kurallara uyacaksınız umarım bundan sonra kurallar uyarsınız ve başka insanların konularına server reklamı yapmazsınız. Dediğim gibi sunucularınızı Forumun açtığı Minecraft Sunucuları bölümüne açabilirsiniz ama bu bölümünde kuralları var servera ait bilgi ve resimler koymalısınız yoksa konunuz onaylanmaz !

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucularınızı Minecraft Sunucuları bölümüne açmak zorundasınız aksi takdirde konularınız silinir. Başkasının konusuna reklam spamlarsanız da mesajlarınız silinir çünkü alakasız ve başka insanların hakkını yiyip konusunu baltalamak adil olmaz. Sizin servera nekadar para verdiğiniz bizi ilgilendirmez siz bu foruma üye olduysanız siz bu forumun koyduğu kurallara uyacaksınız umarım bundan sonra kurallar uyarsınız ve başka insanların konularına server reklamı yapmazsınız. Dediğim gibi sunucularınızı Forumun açtığı Minecraft Sunucuları bölümüne açabilirsiniz ama bu bölümünde kuralları var servera ait bilgi ve resimler koymalısınız yoksa konunuz onaylanmaz !
Bide şu oyuna yeni başlayanların 100 geçmiş tarla yapımı konularıda silinse tam olur rehber ve klavuzlar forumunda 100 geçmiş tarla yapımı konusu var