minecraft technic launcher sorunu bakmadan geçme

darkmelek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bugün technic launcher a captainsplarkez in ultra moded survival mod packini indirdim kurdum ama playe basınca geri launchere geliyor ne yapmam lazım

benim düşüncem:mod pack in içinde nei olduğu için dil ingilizce olmadığı için geri launchere dönüyor eğer böyleyse ne yapabilirim ?

MrOxi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bendede aynı sorun var ama düşündüğün şeyden değil ben kendi modpack'imdede nei kullanıyorum ama sorun olmuyor.

darkmelek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O Launcher Crack ona mod yükleyemezsin CTL11 diye launcher var onu indir :)

hmm peki bi o sölediğini indirdiğim zaman yeni modpackleri oynayabilcem mi ?[DOUBLEPOST=1398258994,1398258853][/DOUBLEPOST]
hmm peki bi o sölediğini indirdiğim zaman yeni modpackleri oynayabilcem mi ?

kardeş senin dediğin launcher ı indirdim ama gene aynı şey oldu acaba bide modpack ı bu launcherden mı indirmem lazım

Bakaradasırada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
hmm peki bi o sölediğini indirdiğim zaman yeni modpackleri oynayabilcem mi ?[DOUBLEPOST=1398258994,1398258853][/DOUBLEPOST]

kardeş senin dediğin launcher ı indirdim ama gene aynı şey oldu acaba bide modpack ı bu launcherden mı indirmem lazım
sende neden olmuyor nerden yüklüyorsun Technicpack ten mi? 2Modpackte sorun olabilir ya da bazı modpackler için pre gerekebilir

darkmelek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Internetten bi videodan gordum indirdim sende varsa en son surumunun linkini atarmisin