McSkinSearcha Skin Yükleme

Tlinkiys

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben McSkinSearch A Pre Siz Skin Yüklemek İstiyorum.Bu Mümkünmü veya yapılışı varsa sölermisiniz

G

Guetta

Ziyaretçi
Yüklemek istediğin skinin adını kullanman gerekli.[DOUBLEPOST=1398281295,1398281263][/DOUBLEPOST]Ama Team Extreme launcher kullanıyorsan 1.7.9 sürümde kullanamıyorsun.

Tlinkiys

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yüklemek istediğin skinin adını kullanman gerekli.[DOUBLEPOST=1398281295,1398281263][/DOUBLEPOST]Ama Team Extreme launcher kullanıyorsan 1.7.9 sürümde kullanamıyorsun.

Anlamdın Galiba :D Neyse Anlatim Ben McSkinSearch Sitesine Skin Yüklemek İstiyorum :D

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Kendi belirlediğin skinin adını oyuna giriş yaparken kullanıcı adı olarak yazman gerekli.
O mu yanlış anlatıyor sen mi yanlış anlıyorsun ?
Kardeşim değiştirmek istediğin bir skinin üstüne tıklıycaksın biraz aalta inip update skin e tıklıycaksın (Bende olmadı ama belki sende olabilir.)

G

Guetta

Ziyaretçi
O mu yanlış anlatıyor sen mi yanlış anlıyorsun ?
Kardeşim değiştirmek istediğin bir skinin üstüne tıklıycaksın biraz aalta inip update skin e tıklıycaksın (Bende olmadı ama belki sende olabilir.)
Orjinal hesabı yoksa oynadığı launcherdan kullanıcı adına seçtiği skinin adını yazması yeterli.

TimeOfTheBlood

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendi skinimi upload edip ismini giriyorum sonra oyuna o isimle giriyorum skinim calisiyor Dogru anladim degil mi ?

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ppanket

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öyle bir şey imkansız kendi skinini yüklemek için orijinal alman gerekiyor.

Sent from my Lumia using Tapatalk