Beyler Otomatik Event Pluginini Bilen Var Mı?

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler otomatik event yapan bir plugin var mi mesela her aksam saat 18.00 da item eventi yapicak.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim saçmalama istesen yaparsında yani nasıl ayarlayacaksın bi dünya saatinden Türkiye'nin saatini nasıl ayarlıyacak?
hem böyle bir şey yapsan bile nerde nasıl yapıcak herkezi akşamüstü biryere teleportlarmı?
kardeşim sen en iyisi elle yap bak bu konular incedir plugin aramaktansa basit basit plugin işine gir java jdk dan sonra böyle bir plugini yapmaya çalışırsın

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ef••necraft.com a gir bak herkes teleportlanmicak otomatik mesaj gelicek mesela 5 dk sonra event baslicak warp evente yazar bunu her 30 snde bir tekrarlar millette evente gider event baslar boyle iste var plugin ama admin söylemiyor onu
Bilen yokmu

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
*****.com a gir bak herkes teleportlanmicak otomatik mesaj gelicek mesela 5 dk sonra event baslicak warp evente yazar bunu her 30 snde bir tekrarlar millette evente gider event baslar boyle iste varda pl siviste admin soylmeiyor onu

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Reklam yapmayalım!

Son düzenleme:

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
@ZekiKos reklam yapmadım kardeşim böyle bir şeyin olduğunu açıkladım reklamsa kaldırırım ama.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
@ZekiKos tmam kardeşim değiştiriyorum biliyormusun peki bu plugini yada yapmayı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok ya ondanda degil baktim freecam acip :D bi plugin ile yapiliyorda server admini soylemiyor iste onu

Son düzenleme: