Notch'a ne oldu??

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar.Bu aralar bir şey duydum.Notch mc yi bırakmış ve artik Jeb ilgileniyormuş.Bu olayın aslı nedir ? Bilen biri varsa açıklayabilirmi ?

(Bonimax hesabım kapandı bu hesapla giriyorum)

MrOxi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hes not leaving Mojang, hes letting Jens take his place as leader of minecraft. He stated hes working on a new project now

Yani mojangı falan bırakmamış Notch abimiz sadece yeni bir üzerinde çalışıyormuş :)

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
İngilizcem yok anlayamadim :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Anladığım kadarıyla yeni bir projeye başlamış haksızmıyım? :)

AtaSariboga

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İngilizcem yok anlayamadim :D

Hes not leaving Mojang, hes letting Jens take his place as leader of minecraft. He stated hes working on a new project now
Notch Mojangı terk etmedi.Minecraftın lideri yerini Jens'e verdi.şu an yeni projesi üstünde çalışıyor.

Son düzenleme:

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kısacası , notch minecraft oyununu geliştirmek yerine yeni çıkacak oyunları geliştirecek o işle sanırsam Jeb ilgilenecek.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olsun Jeb ede aliscaz artik ama ben bastan sevmedim adami yeni surumlerde crackliler baska prelerin ismiyle girince skin gozukmuyo :D:D:D

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyleyse kötü olur fakat şu nedende dolayı yapmıştır diye düşünüyorum. İnsanlar premium alsın diye veya serverlara premium hesap sahipleri girsin diye başkası o adam yerine kayıt açınca asıl sahibi giremiyor şifreyi bilmediği için o yüzden skin olmazsa zaten işlerine yaramayacağı için premiumlar girer sadece yani sahipleri girer diye düşünmüştür. Ama bence oyuna şöyle bir özellik eklense güzel olabilirdi ayarlardan olsaydı buda 3 Veya 5 Temel karakter olsaydı onuda mojang tasarlasaydı cracklılar bu temel karakterlerleri kullanırdı.
Aynen cok iyi olurdu hem bayan oyuncularimizda steve olmaktan kurtulurdu :D