Bunu Mutlaka Oyun Oynarken Dinlemelisiniz!

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, duruma bir açıklık getireyim;
Müzik dinlemek ruhun gıdasıdır derler, haklıdırlar da. Ama burada ki müzikten kastları nedir ? Rastgele bir şeylere vurup ritimsiz ses dalgaları mı oluşturmak, yoksa gerçek enstrümanlarla kulağınızın pasını silecek besteler mi yapmak ? Evet, zevkler ve renkler tartışılmaz ama önünüze sunulan nimetlerden yararlanmayıp saçma sapan şeylere yönelirseniz insanlar sizi yadırgar. Bence saçma sesleri bir araya getirerek insanlara müzik diye yutturmaları gerçekten hoş bir şey değil...
Daha hoş olmayan şey ne biliyor musunuz ? size müzik diye yutturulan gürültüyü zevk alarak dinlemenizdir...

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Müzik dinlemek ruhun gıdasıdır derler, haklıdırlar da. Ama burada ki müzikten kastları nedir ? Rastgele bir şeylere vurup ritimsiz ses dalgaları mı oluşturmak, yoksa gerçek enstrümanlarla kulağınızın pasını silecek besteler mi yapmak ? Evet, zevkler ve renkler tartışılmaz ama önünüze sunulan nimetlerden yararlanmayıp saçma sapan şeylere yönelirseniz insanlar sizi yadırgar. Bence saçma sesleri bir araya getirerek insanlara müzik diye yutturmaları gerçekten hoş bir şey değil...
Daha hoş olmayan şey ne biliyor musunuz ? size müzik diye yutturulan gürültüyü zevk alarak dinlemenizdir...
2-3 yıl önce bende öyle diyordum ama artık bırakamıyorum ^^

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

+1

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

Siz Bunlardan zevk almadığınız için tek boş dın dın eden ses derseniz emeğe saygınız olmaz.

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emeğe her zaman saygımız var; lakin ben bu müziğin hiçbir yerinde emek göremiyorum... Bir kaç sene sonra "ben bu şarkıları mı dinliyordum ?" diye yakınırsınız... [Yorumum SpeedKore içindir, NightCore de o kadar iyi sayılmaz ama yinede azda olsa bilgisayar emeği barındırıyor]

Son düzenleme:

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Emeğe her zaman saygımız var; lakin ben bu müziğin hiçbir yerinde emek göremiyorum... Bir kaç sene sonra "ben bu şarkıları mı dinliyordum ?" diye yakınırsınız...
Bu senin görüşündür evet. Saygı duyarım başkalarının görüşüne. Lakin bu müziğin her yerinde EMEK var.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Emeğe her zaman saygımız var; lakin ben bu müziğin hiçbir yerinde emek göremiyorum... Bir kaç sene sonra "ben bu şarkıları mı dinliyordum ?" diye yakınırsınız... [Yorumum SpeedKore içindir, NightCore de o kadar iyi sayılmaz ama yinede azda olsa bilgisayar emeği barındırıyor]
Speedcore'da emek yok ha ?
880bpm saniyede 14 vuruşa denk geliyor ve bu şarkıyı yapmak sizin dinlediğiniz hardcore gabber nightcore j-core dubstep vs türlerden kat kat daha zor, kendimden biliyorum bi ara denemiştim bu işleri nasıl yapılıyor filan diye, bütün ekranı 5-6 saniyelik bir dilimi görebilmek için kullanıyorsun ki bu şarkı 2dk üstünden geçen emeği biraz düşünebilirsin umarım.
+Olarak 11 şarkılık bir albümün müziği bunuda hatırlatırım.