M
MUHDE
Ziyaretçi
Demekki dinledinki biliyorsun buda dinleyebildiğine işaret.Ha ?
Tatlı bir tartışma ciddi bir şey değil[DOUBLEPOST=1397906282,1397905269][/DOUBLEPOST]
Yalnız ilk 20 saniyesinde Eminemi kullanmışlar![]()
Demekki dinledinki biliyorsun buda dinleyebildiğine işaret.Ha ?
Tatlı bir tartışma ciddi bir şey değil[DOUBLEPOST=1397906282,1397905269][/DOUBLEPOST]
Yalnız ilk 20 saniyesinde Eminemi kullanmışlar![]()
Demekki dinledinki biliyorsun buda dinleyebildiğine işaret.
2-3 yıl önce bende öyle diyordum ama artık bırakamıyorum ^^Arkadaşlar, duruma bir açıklık getireyim;
Müzik dinlemek ruhun gıdasıdır derler, haklıdırlar da. Ama burada ki müzikten kastları nedir ? Rastgele bir şeylere vurup ritimsiz ses dalgaları mı oluşturmak, yoksa gerçek enstrümanlarla kulağınızın pasını silecek besteler mi yapmak ? Evet, zevkler ve renkler tartışılmaz ama önünüze sunulan nimetlerden yararlanmayıp saçma sapan şeylere yönelirseniz insanlar sizi yadırgar. Bence saçma sesleri bir araya getirerek insanlara müzik diye yutturmaları gerçekten hoş bir şey değil...
Daha hoş olmayan şey ne biliyor musunuz ? size müzik diye yutturulan gürültüyü zevk alarak dinlemenizdir...
Arkadaşlar, duruma bir açıklık getireyim;
Müzik dinlemek ruhun gıdasıdır derler, haklıdırlar da. Ama burada ki müzikten kastları nedir ? Rastgele bir şeylere vurup ritimsiz ses dalgaları mı oluşturmak, yoksa gerçek enstrümanlarla kulağınızın pasını silecek besteler mi yapmak ? Evet, zevkler ve renkler tartışılmaz ama önünüze sunulan nimetlerden yararlanmayıp saçma sapan şeylere yönelirseniz insanlar sizi yadırgar. Bence saçma sesleri bir araya getirerek insanlara müzik diye yutturmaları gerçekten hoş bir şey değil...
Daha hoş olmayan şey ne biliyor musunuz ? size müzik diye yutturulan gürültüyü zevk alarak dinlemenizdir...
Arkadaşlar, duruma bir açıklık getireyim;
Bu senin görüşündür evet. Saygı duyarım başkalarının görüşüne. Lakin bu müziğin her yerinde EMEK var.Emeğe her zaman saygımız var; lakin ben bu müziğin hiçbir yerinde emek göremiyorum... Bir kaç sene sonra "ben bu şarkıları mı dinliyordum ?" diye yakınırsınız...
işte bu beğenilirYalnızca süt için önerimizdir.
Speedcore'da emek yok ha ?Emeğe her zaman saygımız var; lakin ben bu müziğin hiçbir yerinde emek göremiyorum... Bir kaç sene sonra "ben bu şarkıları mı dinliyordum ?" diye yakınırsınız... [Yorumum SpeedKore içindir, NightCore de o kadar iyi sayılmaz ama yinede azda olsa bilgisayar emeği barındırıyor]