-Nasıl İşlediğini Bilmediğiniz Şeyleri Sorun, Cevaplayayım-

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzaylıların Var Olabileceğinin Daha Yüksek Şansı Olduğunu Söylüyorum.
Evrenimizin İçinde Tek Biz Yaşamaktayız Diye Biliyoruz, Ama Bu Kocaman Evren Bize Ne Yapacak?
Bilmediğimiz Onca Şey Var. Belki Bize Değilde "Uzaylılara" Ev (vb.) Kaynaklar Sağlıyordur.

Kuran da uzaylılar hakkında bilgi verilmiyor ve aklını kullanabilen canlılar kategorisi içinde de bulunmuyor Kuran da.Yani yaşıyorlarsa sadece hayvan gibi gereksiz bir halde bulunuyorlar diyebilir miyiz ?

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Kuran da uzaylılar hakkında bilgi verilmiyor ve aklını kullanabilen canlılar kategorisi içinde de bulunmuyor Kuran da.Yani yaşıyorlarsa sadece hayvan gibi gereksiz bir halde bulunuyorlar diyebilir miyiz ?
sanmam Kur'an da yok da demiyor yani %50 %50 olma ihtimalleri var ayrıca uzaylılar derken tek türden bahsetmeyiyoruz sınırsıza yakın boyuttaki evrenimizde milyarlarca galaksi yıldız ve gezegen var yani olması olası milyarlarca tür var evrende :)

M

mvince

Ziyaretçi
Minecraft'ın Filminin Çıkacağını Bilmeyen Vardır Umarım. Filmin Adının Steve the block Olması Planlanmış.
Ayrıca 1.8.1 Sürümü İçin Oyuna Kırmızı Ejderha Boss ve Cut-seen Sahnesi Geleceği Tahmin Ediliyor. Cut-seen Dediğim, Ender Ejderhasını Kesince Yukarı Çıkıp PATLAMAYACAK, Aksine Steve Obsidyen Kulelerden Birinden Atlayarak Ejderhanın Kafasını İki El İle Yaracak.
Ejderha Parçalanmayacak, Yere Düşecek. Diye tahmin ediyorlar.

Bu kadar :D
[DOUBLEPOST=1398452337,1398452285][/DOUBLEPOST]
Ağır Küre Dünyanın ve ya Başka Gezegenlerin İç Çekirdeğine Verilen Normal İsmidir.
İç çekirdek, yoğunluk ve ağırlık bakımından en ağır e
lementlerin bulunduğu bölümdür.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
'nın en iç bölümünü oluşturan çekirdeğin, 5120-2890 km'ler arasındaki kısmına dış çekirdek, 6371-5150 km'ler arasındaki kısmına iç çekirdek denir. İç çekirdekte bulunan
-
karışımı çok yüksek basınç ve sıcaklık etkisiyle kristal haldedir.
ise bu karışım erimiş haldedir. Ama hala insanlar ağır kürede katı ya da katıya yakın maddeler olduğuna inanıyor. Ağır küredeki her şeyin yanıp kül olabileceği kanıtlanmıştır. Fakat hala ağır küredeki her şeyi keşfedememişlerdir.
peki neden milyar derece değil de 5000 derece

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya bir de oyuna eklenmeyen Ender(bir şey yazıyordu unuttum) vardı . Onun hakkında bilgi alabilir miyim ? Enderman ama kolları falan var evlerini kaldırabiliyor.

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Şimdi Şöyle Diyeyim,
Öncelikle Hiçkimsenin Beni YANLIŞ ANLAMAMASINI İSTİYORUM.
Fen Üzerine Konuşacağım ve Bu Birazcık Her Din Konusuna Aykırı Olabilir. Şimdiden Özür Dilerim.
Evren Başladığında, Sadece 2 Elektronun Çarpışmasından İbaretti Olay. Din Kavramı Zamanla Ortaya Çıktı. Bu Zaman Gibi. Aslında Var "Olabilir" Ama Kavramını Biz Çıkarttığımız İçin Olmayabilir de.
Uzayda Tek Biz Varsak, Ve Uzaylılar Hayvan Formunda vb. İse, O Zaman 4 Milyar Yıl Sonra, Bence Her Dinin Kendine Özel Tanrıları (Yargılanmak İstemem) Bizi Neden Hala Tanışdırmadı?

Arkadaşlar dinsel alanda hassaslığınız varsa şimdiden çok özür dilerim.

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
peki neden milyar derece değil de 5000 derece
Lütfen...
Milyar Derece Güneş'in Dış Sıcaklığından Fazla. Hatta En Büyük Yıldız Olan VJ CANIS MAYORIS Yıldızı (1.000.415 Celcius)ndan Bile Fazla.
Milyar Olsaydı Karadelik Açılabilirdi.
Ayrıca Sıcaklığı Tutan Dünyanın Manto Katmanları.
[DOUBLEPOST=1398454410,1398454373][/DOUBLEPOST]
Ya bir de oyuna eklenmeyen Ender(bir şey yazıyordu unuttum) vardı . Onun hakkında bilgi alabilir miyim ? Enderman ama kolları falan var evlerini kaldırabiliyor.
Endercolossus.
Alakalı Konum Var, Eğer Rehberler Kısmından Biraz Geri Gidersen Bulabileceğine İnanıyorum :)

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi Şöyle Diyeyim,
Öncelikle Hiçkimsenin Beni YANLIŞ ANLAMAMASINI İSTİYORUM.
Fen Üzerine Konuşacağım ve Bu Birazcık Her Din Konusuna Aykırı Olabilir. Şimdiden Özür Dilerim.
Evren Başladığında, Sadece 2 Elektronun Çarpışmasından İbaretti Olay. Din Kavramı Zamanla Ortaya Çıktı. Bu Zaman Gibi. Aslında Var "Olabilir" Ama Kavramını Biz Çıkarttığımız İçin Olmayabilir de.
Uzayda Tek Biz Varsak, Ve Uzaylılar Hayvan Formunda vb. İse, O Zaman 4 Milyar Yıl Sonra, Bence Her Dinin Kendine Özel Tanrıları (Yargılanmak İstemem) Bizi Neden Hala Tanışdırmadı?

Arkadaşlar dinsel alanda hassaslığınız varsa şimdiden çok özür dilerim.

Burası laik bir forum ve ülke . Teşekkürler :)

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Endercolossus.
Alakalı Konum Var, Eğer Rehberler Kısmından Biraz Geri Gidersen Bulabileceğine İnanıyorum :)
[/quote]

Vardı hatırlıyorum ama daha çok bilgi istiyorum açıkcası

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Burası laik bir forum ve ülke . Teşekkürler :)
:)[DOUBLEPOST=1398454712,1398454494][/DOUBLEPOST]
Endercolossus.

Vardı hatırlıyorum ama daha çok bilgi istiyorum açıkcası
Peki;

Endercolossus Şu An Sadece Mod İle Eklenebilen Devasa Boss'tur.
Oyuna Ender Ejderhasından Önce İlk Eklenmesi Düşünülen Boss'tu, Fakat Sonradan Oyunun Full-Kübik Yapısını Bozduğu İçin Oyuna Eklenmedi Bile.
Endercolossus'un Boyu 1578px-6954px Olmak Üzereydi. Şu Anki Erişilebilir Yüksekliğin 2 Katı.
Onu Bulmak Güçtü, Çünkü FarLands Denilen Yerde Doğacaktı.
Farlands Oyunun En Son Çizim Noktasıdır ve Oradan İleriye Giderseniz, Bloklar Birer entity Sayılmazlar. Üstlerine Basamazsınız vs.
Ender Colossus Kaldırıldı, Fakat Öyle Baba Bir Boss Olmayacaktı.
Evleri Kaldıracaktı Güya, Fakat Dediğim Gibi Kübik Yapıyı Bozduğu İçin (Kolları Küresel Duruyordu) Eklenmedi Bile.

Şu Anki Modda O Kadar Değil. Sadece 1 Dağ Büyüklüğünde.
İstersen İndirebilirsin.
Modun Adı Far Landers.

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir de minecraft hakkında bilmediğimiz birkaç ilginç (cidden ilginç) bilgiler mesela ?[DOUBLEPOST=1398454879,1398454778][/DOUBLEPOST]Seni de yorduk ama biraz :p

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bir de minecraft hakkında bilmediğimiz birkaç ilginç (cidden ilginç) bilgiler mesela ?
  • Sadece 5 Blok Atlama Sınırı Vardır, Fakat 5. Bloğun 10. Pixel'ine Denk Gelemezsen Atlayamazsın.
  • Devler Oyunda %0.61 Şans İle Rastgele Spawnlanırlar. Siz Onu Bulana Kadar Devam Ederler.
Aklıma gelmiyor ki :/

Cz144

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
  • Sadece 5 Blok Atlama Sınırı Vardır, Fakat 5. Bloğun 10. Pixel'ine Denk Gelemezsen Atlayamazsın.
  • Devler Oyunda %0.61 Şans İle Rastgele Spawnlanırlar. Siz Onu Bulana Kadar Devam Ederler.
Aklıma gelmiyor ki :/

Boşver o zaman.Devler ile ilgili olanı bilmiyordum.Ama iyi bir parkurcu olduğum için ilk dediğin şey hakkında bilgim var :3