Magical Wands 1.7.2 [1.0] Türk Modu

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugün size kendi yapımım olan "Magical Wands" ı göstereceğim,
Öncelikle "Magical Wands nedir ?" sorusuna bir cevap verelim :
Magical Wands Oyuna sihirli asalar ekleyen bir mod diyebiliriz kısaca.Oyunculara yenilenme,zıplama,hız gibi destekler veren asalar olduğu gibi ışınlayan, zehir iksiri ve harming tarzı iksirler atan asalar da var.Onun dışında Ateş topu atan bir asa var ki bozuk.(Düzgün çalışmıyor.)
Mod özellikle ilk versiyonunda olduğu için eksiklerinin var olduğunu biliyorum mod hakkındaki eklenmesi gereklenleri durumda paylaşabilirsiniz.(KISACASI FİKİR VERİN.)
Zaman kaybetmeden recipeleri vereceğim :

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Modu indirmek için resme tıkla ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
URL Virus Total İÇİN

Eğer mod tanıtımı yaparım ederim diyorsanız videolarınızı beklemiyorum değil bu arada :)
NOT: Mod için forge'un en az 10.12.1.1060 sürümü gerekmektedir.Forge'u şuradan indirebilirsiniz :

Benden şuanlık bu kadar herkese iyi günler !

@Cobra_HD , @DiPlayZ , @Prospekt ,@Neadiatre ,@Mantis11

MrOxi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Asalar thaumcraft'tan gelme sanırım :D ama deneyeceğim belki tanıtım falanda çekerim.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yinede tebrik ederim biraz alıntı yapmış olsanda güzel olmuş yakın zamanda videosunu çekeceğim :)
O kadar kodu elle yazınca texture'lara üşendim.Fikir olarak değişken bir fikir olması iyi zaten.İleri de hatalar da düzeltilir, texturelarda.Peki önereceğin bir şey var mı mesela şu şu olsa daha güzel olur ya da şu şu gitse daha iyi olur gibisinden ?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vays. :)) Güzel olmuş en yakın zamanda indirip bakayim. :))
İlk versiyon olduğu için çok eksik var.İndirince sen de fark edersin zaten.Ama ilk hali için iyi oldu.Bana mod kodlamayı bıraktıran crafting matrixlerle uğraşıcam tekrardan.Eğer düzgün bir şey yapabilirsem Tinkers Construct Tarzı bir şey ortaya çıkabilir şimdiden söyleyeyim :D.Önerin var mı ? Şu olsa güzel olur dediğin ?

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk versiyon olduğu için çok eksik var.İndirince sen de fark edersin zaten.Ama ilk hali için iyi oldu.Bana mod kodlamayı bıraktıran crafting matrixlerle uğraşıcam tekrardan.Eğer düzgün bir şey yapabilirsem Tinkers Construct Tarzı bir şey ortaya çıkabilir şimdiden söyleyeyim :D.Önerin var mı ? Şu olsa güzel olur dediğin ?
Tinkers Construct ı hedef alma boş zamanlarında yapacağın modla ilgili düşün yazı yaz. Bu modla ilgili daha çok incelemedim. Craftinglerle ilgili değişik şeyler çıkabilir tamamen senin hayal gücüne kalmış.

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sorma Texturelar bir ara göçteydi :D
Texture hazırlamana yardımcı olabiliriz istersen.[DOUBLEPOST=1398496521,1398496346][/DOUBLEPOST]Bir de bu asa için gereken itemleri madenden ya da bitkiden alabilsek nasıl olur?[DOUBLEPOST=1398496613][/DOUBLEPOST]Ve de konuya Kendi Yapımım yazma gelen az oluyor.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Texture hazırlamana yardımcı olabiliriz istersen.[DOUBLEPOST=1398496521,1398496346][/DOUBLEPOST]Bir de bu asa için gereken itemleri madenden ya da bitkiden alabilsek nasıl olur?[DOUBLEPOST=1398496613][/DOUBLEPOST]Ve de konuya Kendi Yapımım yazma gelen az oluyor.
Aslında zaten ana item olan item yani "Magical Gem" madenden çıkarıyoruz.Ekstra bunlara özel maden falan yapmak biraz üşendirici -,- Ama bitki olabilir.