Minebeget - Dünyanın ilk mod paketi yapım stüdyosu.

SteveCooper

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Herkese Minebeget'den merhaba. Profesyonel amaçlı kurulmuş ilk Türk mod paketi yapım şirketi Minebeget, şu an 6 programcı 2 testerdan oluşuyor. Bizim mod paket anlayışımız, 50-60 tane teknik modları birleştirip mod paketi yapmaktan öte, bir oyunu yapmak. Önceden 2 programcımızın imza attığı MineCry 3 buna bir örnek. Far Cry 3'ün Minecraft uyarlamasını yapan programcılarımız ne yazık ki zaman yokluğu yüzünden bunu iptal etmek zorunda kaldı. Bizde yeniden birleşerek, gerek ise sizin kararlarınızı alarak bir mod paketi yapma girişimi işine girdik. Kısa kesmek gerekirse aşağıda verdiğimiz anketten hangi oyunu Minecraft'a uyarlamamızı istediğimizi seçin lütfen, iyi günler.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

(MineCry3'den bir kare, fakat iptal edildi.)​

MrOxi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gerçekten çok sevindim duyduğumda, Yapabiliceklerinizi çok merak ediyorum. Bol şans

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel bir şey gelebilecek gibi duruyor.Çalışmalarınızı bekliyorum fakat bir sorum olacak ki o da şu : "Modpack Sizin seçtiğiniz bir konu üzerinden mi oluşturulacak (teknik, macera vs.)gidecek yoksa üyelerden fikir yoklaması tadında öneri alacak mısınız ?" Ona göre Modpack'a uygun bir mod yapımına girebilirim .

SteveCooper

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güzel bir şey gelebilecek gibi duruyor.Çalışmalarınızı bekliyorum fakat bir sorum olacak ki o da şu : "Modpack Sizin seçtiğiniz bir konu üzerinden mi oluşturulacak (teknik, macera vs.)gidecek yoksa üyelerden fikir yoklaması tadında öneri alacak mısınız ?" Ona göre Modpack'a uygun bir mod yapımına girebilirim .

Zaten gördüğünüz gibi anket yaptık, üyeleri seçimi doğrultusunda olacak.