Nasıl Mod yüklenir ? acil

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar . Minecraftta aether modunu yükleyeceğim . Fakat bin dosyası yok . Team extreme mc 1.7.2 kullanıyorum. acil. arıntılı anlatın lütfen :notch:

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
versions dosyasını kullanacaksın bin dosyasını değil. ve genellikle modlar mods dosyasına atılır.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
1.Adım : Başla
2.Adım : Windows+R tuş takımı ile çalıştır penceresini aç
3.Adım : "%appdata%/.minecraft/versions/" bu satırları yaz (tırnaksız) ve enter tuşuna bas.
4.Adım : forge nun yüklü olduğu klasöre gir.
5.Adım : Oradaki jar dosyasını winrar ile aç.
6.Adım : META-INF dosyasını sil
7.Adım : Moddaki dosyaları (içindekileri ! dosyayı değil !) bu rarın içine yolla
8.Adım : Penceri Kapat
9.Adım : Oyuna gir.
10.Adım : Dur

İstersen akış diyagramını da yazayım :D (Bu satırı kâle alma :D)

ProJocuk77

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi ben linkleri vereyim sen yüklersin

Aether mod :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1398623533,1398623488][/DOUBLEPOST]Abi Aether mod 1.6.2 var o yüzden forge kuramadım sen kendin kurarsın linke tıkla kendi olur[DOUBLEPOST=1398623809][/DOUBLEPOST] bunu al tek tık la olur
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
meta inf in içindekileri mi sileyim çünkü direk meta infi sildim dosyaları rara attım (rarı atmadım) .[DOUBLEPOST=1398696321,1398696282][/DOUBLEPOST]meta inf in içindekileri mi sileyim çünkü direk meta infi sildim dosyaları rara attım (rarı atmadım) olmadı

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
şey şöyle olabilirmi meta infi silmeden mc forgeye girsem sonra mods çıkıyo ya direk rarı oraya atsam ?
?

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
hani forge yükledikten sonra mods dosyası çıkıyo . ona modun rarını atsam olurmu diyorum