byMasterTurk Plugin Paketi | v.3.9 | Çok Yakında ! | 28.04.2014 Tasarlamaya Başladı(byMasterTurk)

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

byMasterTurk v.3.9 Çok Yakında !
Size bunu duyurmak için bu konuyu açtım !
Pluginleri hazırladım.Ayarlayıp türkçeleştirip(komutları,mesajları) vereceğim

Pluginler :
AlphaChest
AntiAd
AntiCheat
AntiJoinBot
AntiLagg
AuthMe
AutoSaveWorld
BarAPI
BKCommonLib
BossMessage
ChestShop
Citizens
ClearChat
ClearLag
DeathMessages
DisguiseCraft
EchoPet(vipler için)
Essentials
Essentials Anti Build
Essentials Chat
Essentials GeoIP
Essentials XMPP
Essentials Protect
Essentials Spawn
Group Manager
Factions
FrameProtector
godPowers
HatMe
iConomy
LegendaryMessages
LetItRain
Lockette
Minigames
MobBountyReloaded
MotdManager
Multiverse-Core
MyHorse
NoLagg
OPPassword
PaintWar
ParticleEffects
PlotMe
ProtocolLib
ScheduledAnnouncer
Sentry
SimpleVIPPerks
Skin Statue Builder
TNTRun
Vault
WorldEdit

Yapınca istemediğiniz pluginleri silebilirsiniz.
EchoPet sayesinde kendi hayvanınız olacak ! Üstüne binebilirsiniz vb..
ScheduledAnnouncer bugu engellenecek !
ChestShop bugu engellenecek !
WorldEdit eşyası değiştirilecek !
[DOUBLEPOST=1398635199,1398635154][/DOUBLEPOST]Pakette 51 plugin olmasına rağmen 2 gb ram sunucuda 20-30 lagla oynanabilir.

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Söylermisiniz BarAPI ve BossMessage plugini yerine neden sadece DragonCast plugini kullanmadınız ?
BarAPI sadece api pluginidir paket kullanıcıların işine yaramaz ama BossMessage BarAPI üzerine yapıldığı için BarAPI gerekli ama dediğim gibi DragonCast plugini kullanabilirdin!
OPPassword iyi değil mantığı ama SifreliOP plugin mantığı çok daha iyi.
HatMe işini zaten Essentials yapıyor. gereksiz yani HatMe
iConomy plugini bana göre gereksiz kişiden kişiye değiştir ama Essentials plugin içinde ekonomi olduğu için gereksiz görünüyor bana göre.
BKCommonLib, NoLag, AntiLagg üçü yerine sadece ClearLag plugini yeterdi.
MotdManager yerine ColorMotd pluginini kullanabilirdin.
SimpleVIPPerks yerine benim kodlamış olduğım VIPPlus plugini kullanabilirdin SimpleVIPPerks göre VIPPlus daha iyi.
DeathMessages bu plugin içine birçok ölüm mesaji yazılabilir ama burası Türkiye yazan olmaz o yüzden gereksiz. LegendaryMessages plugin içinde ölüm mesajlar var zaten.
EchoPet bu plugin yerine MyPet plugini kullabilirdin araştırırsan anlayacaksın neden iyi olduğunu.
AntiLagg, NoLagg, ClearLag 3 tane lagg engelleyici plugin kullanman doğrumu ? sunucuya zarar verebilirler veya sunucuda lag yapabilirler..
AntiCheat birçok paket kullanıcısında sorun oluşturcaktır o yüzden tercihim NoCheatPlus plugini Sentry + Citzens ile uyumlu olabilmesi için
CompatNoCheatPlus pluginide gerekli.
AntiJoinBot plugini az ramlı sunucularda sunucuyu çökertebiliyor haberin olsun.
AntiAd ne olduğunu bilmiyorum ama sanırım reklam engelleyici plugin.
ScheduledAnnouncer plugin özelliği LegendaryMessages plugininde var ama herkes ScheduledAnnouncer kullanıyor bunu kullananları anlayamadım LegendaryMessages plugini ScheduledAnnouncer plugin işini zaten yapıyor :)
FramteProtector fazla iyi değil onun yerine FrameProtect pluginini kullanabilirdin.

ve paket kullanıcısı olsaydım senin bu paketini kullanmazdım cevabım budur.(dost acı söyler.)
bu arada mesajların'ın bir çoğuna neden ! (ünlem) işareti koyuyorsun :)

Son düzenleme:

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Söylermisiniz BarAPI ve BossMessage plugini yerine neden DragonCast plugini kullanmadınız
BarAPI sadece api pluginidir paket kullanıcıların işine yaramaz ama BossMessage BarAPI üzerine yapıldığı için BarAPI gerekli ama dediğim gibi DragonCast plugini kullanabilirdin!
OPPassword iyi değil mantığı ama SifreliOP plugin mantığı çok daha iyi.B
HatMe işini zaten Essentials yapıyor. gereksiz yani HatMe
iConomy plugini bana göre gereksiz kişiden kişiye değiştir ama Essentials plugin içinde ekonomi olduğu için gereksiz görünüyor bana.
BKCommonLib, NoLag ikisi yerine sadece ClearLag plugini yeterdi.
MotdManager yerine ColorMotd pluginini kullanabilirdin.
SimpleVIPPerks yerine benim kodlamış olduğım VIPPlus plugini kullanabilirdin SimpleVIPPerks göre VIPPlus daha iyi.
DeathMessages bu plugin içine birçok ölüm mesaji yazılabilir ama burası Türkiye yazan olmaz o yüzden gereksiz. LegendaryMessages plugin içinde ölüm mesajlar var zaten.
EchoPet(vipler için) bu plugin yerine MyPet plugini kullabilirdin araştırırsan anlayacaksın neden iyi olduğunu.
AntiLagg, NoLagg, ClearLag 3 tane lagg engelleyici plugin kullanman doğrumu ? sunucuya zarar verebilirler veya sunucuda lag yapabilirler..
AntiCheat birçok paket kullanıcısında sorun oluşturcaktır o yüzden tercihim NoCheatPlus plugini Sentry + Citzens ile uyumlu olabilmesi için
CompatNoCheatPlus pluginide gerekli.
AntiAd ne olduğunu bilmiyorum ama sanırım reklam engelleyici plugin.
ScheduledAnnouncer plugin özelliği LegendaryMessages plugininde var ama herkes ScheduledAnnouncer kullanıyor bunu kullananları anlayamadım LegendaryMessages plugini ScheduledAnnouncer plugin yapıyor işini zaten yapıyor :)
FramteProtector fazla iyi değil onun yerine FrameProtect pluginini kullanabilirdin.

ve paket kullanıcısı olsaydım senin bu paketini kullanmazdım cevabım budur.(dost acı söyler.)
Ben sana cevap vereyim çok güzel yanlış anlamışsın.
İlk başta istemeyen istemediği plugini silebilir.

BarAPI BossMessage'nin çalışmasını sağlıyor.
DragonCast saçma salak ayarlar gerekiyor kii BossMessage'de sadece mesajını yaz yeter ! ++ Configden ayarlanabilir.
iConomy başka yararlarıda var haberin varsa ? /money set komutu vb..
Pakette çok plugin olduğundan dolayı 3 tane lag engelleyici plugini ekledim. Ve hiçbir sorun çıkartmıyor.
Biliyormusun ColorMotd pluginin adı bile bilinmiyor heralde sen sadece biliyorsun.Zaten MotdManager gelmiş geçmiş en iyi MOTD pluginidir.
EchoPet MyPet'e göre daha professionel !
AntiCheat hiçbir sorun çıkartmıyor bende ve eminimki hiç kimsede sorun çıkartmaz.
DeathMessagesı ben ayarladım.LegendaryMessages plugininde 1-2 ölüm mesajı türkçeleştiremiyorsun.
Evet AntiAD plugini reklam engelleyici + spam ama spam için zaten AntiCheat var o yüzden spam engelleyici özelliğini kapattım.
FrameProtector plugininde mesajları ayarlayabiliyorsun.Neresi iyi değil söyleyebilirmisin ?
LegendaryMessages zaten vip mesajları için kullanılacak.
HatMe ise Essentials'dan daha professionel daha iyi biraz araştır..
Kendi pluginin reklamını yapıyorsun ? Üzgünüm o burada işe yaramaz.

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben sana cevap vereyim çok güzel yanlış anlamışsın.
İlk başta istemeyen istemediği plugini silebilir.

BarAPI BossMessage'nin çalışmasını sağlıyor.
DragonCast saçma salak ayarlar gerekiyor kii BossMessage'de sadece mesajını yaz yeter ! ++ Configden ayarlanabilir.
iConomy başka yararlarıda var haberin varsa ? /money set komutu vb..
Pakette çok plugin olduğundan dolayı 3 tane lag engelleyici plugini ekledim. Ve hiçbir sorun çıkartmıyor.
Biliyormusun ColorMotd pluginin adı bile bilinmiyor heralde sen sadece biliyorsun.Zaten MotdManager gelmiş geçmiş en iyi MOTD pluginidir.
EchoPet MyPet'e göre daha professionel !
AntiCheat hiçbir sorun çıkartmıyor bende ve eminimki hiç kimsede sorun çıkartmaz.
DeathMessagesı ben ayarladım.LegendaryMessages plugininde 1-2 ölüm mesajı türkçeleştiremiyorsun.
Evet AntiAD plugini reklam engelleyici + spam ama spam için zaten AntiCheat var o yüzden spam engelleyici özelliğini kapattım.
FrameProtector plugininde mesajları ayarlayabiliyorsun.Neresi iyi değil söyleyebilirmisin ?
LegendaryMessages zaten vip mesajları için kullanılacak.
HatMe ise Essentials'dan daha professionel daha iyi biraz araştır..
Kendi pluginin reklamını yapıyorsun ? Üzgünüm o burada işe yaramaz.
Emin ol plugin konusunda senden daha çok şey biliyorum bir kaç plugin adını yanlış yazmış olabilirim gece 1 de uykulu uykulu konuna cevap yazdım, konunu baltalamak istemiyordum sadece forumda çok paket yapılıyor bir çoğuda acemi o yüzden konuna cevap yazdım şimdi gelelim bu mesajındaki cevaplara;
EchoPet kesinlikle MyPet yerine alamaz. (MyPet pluginde petlerini citizens ile oluşturduğun npc depolayabiliryorsun echopet plugininde bu var mı ? MyPet.jar aç ordan petin becerilerini ayarlayabiliyorsun!)
MotdManager evet en iyi plugin motd konusunda ama artık güncel değil ilerki minecraft versiyonlarında (craftbukkit metotları değiştiğinde) colormotd veya başka plugin yerini alacak.
DeathMessages plugin hayla gereksiz eğer legendary messages pluginde olmuyorsa orijinal ölüm mesajları essentials config.yml den açık kalsın kim ölüm mesajlarını umursarki ?
eğer FrameProtect plugin kullansaydın FrameProtector plugin paketine eklemezdin.
HatMe güncel versiyon değil benim fikrim hayla Essentials (herkes az pluginle çoğu başarmak istiyor sen plugin paketine daha çok plugin eklemek istiyorsun bunu anlamadım ? )
Kendi plugin reklamını yapmıyorum sadece ÖNERİ sundum sana.
AntiCheat plugini NİTRADO sunucularında sorun çıkartıyor @NitradoTR sorabilirsin.

iConomy /money set özelliği essentials plugindede var (eco give nick miktar) iConomy plugin tek bir yanı iyi büyük miktardaki paraları . ile ayırıyor kaç olduğunu kolayca anlayabiliyorsun bu özellik yakında Essentials plugindede olacaktır.
Lag engelleyici pluginler eklemen bana göre saçma geliyor, ama pluginler işe yarıyorsa bu satırdaki mesajın önemi yok.
DragonCast pluginini açıkça söylemek gerekirse kullanmadım ama sana fikir vermek istedim.
BU ARADA BEN YANLIŞ ANLAMADIM SEN YANLIŞ ANLADIN BEN GÖRÜŞÜMÜ SADECE SANA BİLDİRDİM KONUNU TARTIŞMAYA DÖNÜŞTÜRMEYELİM.

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emin ol plugin konusunda senden daha çok şey biliyorum bir kaç plugin adını yanlış yazmış olabilirim gece 1 de uykulu uykulu konuna cevap yazdım, konunu baltalamak istemiyordum sadece forumda çok paket yapılıyor bir çoğuda acemi o yüzden konuna cevap yazdım şimdi gelelim bu mesajındaki cevaplara;
EchoPet kesinlikle MyPet yerine alamaz. (MyPet pluginde petlerini citizens ile oluşturduğun npc depolayabiliryorsun echopet plugininde bu var mı ? MyPet.jar aç ordan petin becerilerini ayarlayabiliyorsun!)
MotdManager evet en iyi plugin motd konusunda ama artık güncel değil ilerki minecraft versiyonlarında (craftbukkit metotları değiştiğinde) colormotd veya başka plugin yerini alacak.
DeathMessages plugin hayla gereksiz eğer legendary messages pluginde olmuyorsa orijinal ölüm mesajları essentials config.yml den açık kalsın kim ölüm mesajlarını umursarki ?
eğer FrameProtect plugin kullansaydın FrameProtector plugin paketine eklemezdin.
HatMe güncel versiyon değil benim fikrim hayla Essentials (herkes az pluginle çoğu başarmak istiyor sen plugin paketine daha çok plugin eklemek istiyorsun bunu anlamadım ? )
Kendi plugin reklamını yapmıyorum sadece ÖNERİ sundum sana.
AntiCheat plugini NİTRADO sunucularında sorun çıkartıyor @NitradoTR sorabilirsin.

iConomy /money set özelliği essentials plugindede var (eco give nick miktar) iConomy plugin tek bir yanı iyi büyük miktardaki paraları . ile ayırıyor kaç olduğunu kolayca anlayabiliyorsun bu özellik yakında Essentials plugindede olacaktır.
Lag engelleyici pluginler eklemen bana göre saçma geliyor, ama pluginler işe yarıyorsa bu satırdaki mesajın önemi yok.
DragonCast pluginini açıkça söylemek gerekirse kullanmadım ama sana fikir vermek istedim.
BU ARADA BEN YANLIŞ ANLAMADIM SEN YANLIŞ ANLADIN BEN GÖRÜŞÜMÜ SADECE SANA BİLDİRDİM KONUNU TARTIŞMAYA DÖNÜŞTÜRMEYELİM.
Kendi kafandan pluginlerde benden iyi olduğunumu düşünüyorsun ?
MotdManager değişim plugini değil haberin varsa ?
Eğer türkçe bir plugin paketi yapacaksam tam yaparım kısa lafın özü türkçe ölüm mesajları mecburu ekledim.
FrameProtect kullandım ve FrameProtector daha iyi.
HatMe 1.7.2'de çalışıyor.Oda bir değişim plugini değil.
Senin yaptığın plugin kesinlikle Chalkie19'un yaptığı pluginden iyi olamaz bunu beynine yerleştir derim.
Nitrado da sorun yaratıyorsa silersin bu kadar basit ?
iConomy daha bilindik(komutları)
Evet satırının önemi yok lag engelleyici pluginler işe yarıyor.
DragonCast kullanmadıysan neden öneriyorsun ? Ya bugluysa ?

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendi kafandan pluginlerde benden iyi olduğunumu düşünüyorsun ?
MotdManager değişim plugini değil haberin varsa ?
Eğer türkçe bir plugin paketi yapacaksam tam yaparım kısa lafın özü türkçe ölüm mesajları mecburu ekledim.
FrameProtect kullandım ve FrameProtector daha iyi.
HatMe 1.7.2'de çalışıyor.Oda bir değişim plugini değil.
Senin yaptığın plugin kesinlikle Chalkie19'un yaptığı pluginden iyi olamaz bunu beynine yerleştir derim.
Nitrado da sorun yaratıyorsa silersin bu kadar basit ?
iConomy daha bilindik(komutları)
Evet satırının önemi yok lag engelleyici pluginler işe yarıyor.
DragonCast kullanmadıysan neden öneriyorsun ? Ya bugluysa ?
Konu tartışmaya gidiyor seninle tartışmayacağım kısa ve öz biçimde;
iConomy plugin Türkler için daha anlaşılır bir plugin.
HatMe daha bilindik bir plugin.
DragonCast pluginini ben kullanmadım fakat bir sunucuda admin(geçici) olmuştum plugin beğenmiştim ve sana önerdim.
Anticheat plugin silersek bu seferde hack koruması kalmaz ?
Sen en iyisi bildiğin gibi plugin paketini yapmaya devam et. ve bu arada bak mesajın satırları küçüldü.
Not: Benim plugin Chalkie19 plugininden daha iyi (config.yml dosyasından özelleştirilebiliyor.)

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu tartışmaya gidiyor seninle tartışmayacağım kısa ve öz biçimde;
iConomy plugin Türkler için daha anlaşılır bir plugin.
HatMe daha bilindik bir plugin.
DragonCast pluginini ben kullanmadım fakat bir sunucuda admin(geçici) olmuştum plugin beğenmiştim ve sana önerdim.
Anticheat plugin silersek bu seferde hack koruması kalmaz ?
Sen en iyisi bildiğin gibi plugin paketini yapmaya devam et. ve bu arada bak mesajın satırları küçüldü.
Konu tartışmaya gitmez bence bu mesajdan sonra :)
Hile yapanları banlarlar bu kadar basit.