limit:
WorldEdit:
- world
- world_nether
ModReq: []
Yani Plugin Ne İşe Yarar???Komutlardan çok config kullanılıyor. Pluginin ayarlanması ile iligli bir örnek:
World Edit sadece world ve netherde çalışırken ModREQ her world de çalışacaktır.Kod:limit: WorldEdit: - world - world_nether ModReq: []
Plugin istediğin dünyada istediğin plugini çalıstırmanı sağlıyor. Mesela A dünyasında world editi açıp b dünyasında kullanımını kapıyabılırsın.(world edit sadece bir örnek her plugin için geçerli.)Yani Plugin Ne İşe Yarar???
limit:
SimpleLobby:
- lobidunyasi
limit:
WorldEdit:
- world
ModReq: []
Ben sana kısa şekilde anlatayımMesala hub sunucu kuracam lobi dünyası yaptım gerekli pluginler aktif olsun derim şöyle yaparım :
Başka bir örnek olarak worldedit pluginin heryerde kullanılmasını istiyorum :Kod:limit: SimpleLobby: - lobidunyasi
Şeklinde yazarım sadece "ModReq []" yazısını eklerim.Kod:limit: WorldEdit: - world ModReq: []
Teşekkür EderimMesala hub sunucu kuracam lobi dünyası yaptım gerekli pluginler aktif olsun derim şöyle yaparım :
Başka bir örnek olarak worldedit pluginin heryerde kullanılmasını istiyorum :Kod:limit: SimpleLobby: - lobidunyasi
Şeklinde yazarım sadece "ModReq []" yazısını eklerim.[DOUBLEPOST=1398730081,1398729862][/DOUBLEPOST]Kod:limit: WorldEdit: - world ModReq: []
Ben sana kısa şekilde anlatayım
Lobi dunyasını kur adını şöyle yap : Lobby
Orada bazı pluginler aktif et !
Mesala bunun gibi :
limit:
SimpleLobby:
- Lobby
Sonra başka bir plugin aktif edeceksen şöyle yap :
AuthMe:
- Lobby
Üstüne "limit:" yazısını koymadan doğrudan altına
Ne ne işe yarar sorusu cevap :
PluginIsmi:
- HangiDunyadaAktifOlsun
- Dunya2
- Dunya3 (Şeklinde çoğaltılabilir)
Yanlız configinin başında "limit:" yazmalıdır.
ModReq oyuncuların moderatörlere sorular sormasına yarayan bir plugindir.Teşekkür Ederim[ModReq Ne İşe Yarıyor ][DOUBLEPOST=1398757806][/DOUBLEPOST]Peki Plugini Dünyada Nasıl Kapatcaz Nasıl Açacaz?
peki buna limit koymak için nasıl yapıcaz ?Mesala hub sunucu kuracam lobi dünyası yaptım gerekli pluginler aktif olsun derim şöyle yaparım :
Şeklinde yazarım sadece "ModReq []" yazısını eklerim.[DOUBLEPOST=1398730081,1398729862][/DOUBLEPOST]Kod:limit: WorldEdit: - world ModReq: []
Ben sana kısa şekilde anlatayım
Lobi dunyasını kur adını şöyle yap : Lobby
Orada bazı pluginler aktif et !
Mesala bunun gibi :
limit:
SimpleLobby:
- Lobby
Sonra başka bir plugin aktif edeceksen şöyle yap :
AuthMe:
- Lobby
Üstüne "limit:" yazısını koymadan doğrudan altına
Ne ne işe yarar sorusu cevap :
PluginIsmi:
- HangiDunyadaAktifOlsun
- Dunya2
- Dunya3 (Şeklinde çoğaltılabilir)
Yanlız configinin başında "limit:" yazmalıdır.
Plugini bilmeden önce yazmışım mesajıpeki buna limit koymak için nasıl yapıcaz ?