deathnoticeCraft / 1.7.2 / Faction / Repair-Ench Tabela / Minigames / Boss / deathnoticecraft.com

Sunucumuzu 5 Üzerinden Değerlendirin.

• 5

Kullanılan: 1 14.3%
  • 4

Kullanılan: 0 0.0%
  • 3

Kullanılan: 2 28.6%
  • 2

Kullanılan: 1 14.3%
  • 1

Kullanılan: 3 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

actomendos

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu kötüleme yönünde yapılan yorumlar sunucudan uzaklaştırılan kişilerdir. sunucuda biçok yetkili ve 3 rehber var. elimizden geldikçe ilgilenmeye çalışıyoruz. Ayrıca JohnProst'un yaptığı yorumla herhangi bi alakam yoktur. hepinizi sunucumuza bekleriz. hergün gece 12'den sonra 15dakikalık bakım yapıyoruz eksikleri tamamlıyoruz. oynıyan arkadaşlara iyi oyunlar dilerim.

xUzumakiNarutox

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
rehber var yetkili var ancak işe yaramıyorlar adam hack yapıyor no.dus kullananlar oluyor hack adam geliyor öldürüyor görünmezim diyor ancak üstünden 1 baloncuk çıkmıyor yetkiliye söylüyoruz ilgilenen yok ben gördüm diyor yalan atıyor p4 ten daha iyi setim var enderman bile vurunca can gitmiyor ama adam yumrukla öldürüyor bu hile değilde ne bi güç iksiri içmişse yumrukla 1 can 2 can götüremez yukarda allah var görüyor siz ne desenizde ne yapsanızda yukardaki görüyor bir gün gelir o yaptıklarınız karşınıza çıkar hem sizden daha iyi serverler var serverde küfür edince adam anca mute yiyor ban falan yok 3 gündür giriyorum en az 25 adam reklam yaptı 1 saat boyunca ancak kimse bakmıyor

Mordors770

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Haci burdaki adminlerin cogu iyi bakiyor sw de event vardi labirent gittim labirentn sonuna sethome cektm labi basladi home cekip aldm itemleri bi girdm 5 dk sonra jaildeyim itemleride girdigm gibi aldilar bu sw fistk gibi VİP almayı dusunuyorum tam adil o sebebten banlanıp gelip buraya sw *** gibi diyip ağlamayın
GTNÜZDEN KONUŞUP AĞIZINIZDAN OSURMAYIN !!!

xUzumakiNarutox

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
tabi iyi bakıyodur kesin öyledir bi şey bilmiyosun konuşuyosun admine saatlerdir seslendim duymadı ve adam yer güç iksiri attın aldım diyor uyduruyor ancak ben can iksiri atmıştım ve p4 setten daha güçlü seti yumrukla öldürüyor bir vuruyor 2 kalp gidiyor ve öyle bir delikten düşüyorki 1 canı gitmiyor ve savaştayken kaçabiliyor bu hile değilmi laan adam gibi söyle değilmi adam görünmezlik iksiri içtim diyor 3 adam ona 1 kere bilemi vuramaz bir tane baloncukmu çıkmaz adam gibi söyle bu hile değilde ne adamın biri ormanda nodu.s açmış görüyoruz hep bide düzgün server diyosun başlat serverine dandik server işte

actomendos

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tabi iyi bakıyodur kesin öyledir bi şey bilmiyosun konuşuyosun admine saatlerdir seslendim duymadı ve adam yer güç iksiri attın aldım diyor uyduruyor ancak ben can iksiri atmıştım ve p4 setten daha güçlü seti yumrukla öldürüyor bir vuruyor 2 kalp gidiyor ve öyle bir delikten düşüyorki 1 canı gitmiyor ve savaştayken kaçabiliyor bu hile değilmi laan adam gibi söyle değilmi adam görünmezlik iksiri içtim diyor 3 adam ona 1 kere bilemi vuramaz bir tane baloncukmu çıkmaz adam gibi söyle bu hile değilde ne adamın biri ormanda nodu.s açmış görüyoruz hep bide düzgün server diyosun başlat serverine dandik server işte
Sizi o anda izliyordum ormanda tuzak yapıyordunuz 2 birimkare içerisinde geçti olay adamın yaptığı tek şey senin bulunduğun birimkareye girmekti siz 3 kişiydiniz o ise tek osize vurabiliyordu bu yüzden sizde kendi adamınıza vurduğunuzdan vuramıyordunuz ona o adamsizi öldürdü gözümle şaitlik ettim ve sonra hack diye ağlamaya başladınız. ironman333 adamın nickiydi bu arada oyundaki nickim M5GSTAR

neivim

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Elimizden geldiğince oyuncularla çok iyi bir şekilde ilgilenmeye çalışıyoruz ve şunuda söyleyeyim hatanın sende olup, suçu bize yüklemenin doğru olmadığını burada söylemek isterim. Senin gelip bizleri suçlaman daha doğrusu adminleri ya da serveri oda olmadı oyuncuları kötülemen hiçte doğru değil açıkcası. Ha şuda var beğenmiyorsan biz kimseyi zorla tutmuyoruz. "Hack yapıyor, ***** yapıyor" nedir ya ? Ormanda öldürdü adam seni. Tamam o zaman öldürmez bir daha. Çık başka PVP'si kapalı yerlere ya da başka serverlara git beğenmiyorsan.

Son düzenleme:

actomendos

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Event başladı beyler kaçırmayın.[DOUBLEPOST=1398945725,1398878656][/DOUBLEPOST]Parkur,Arena bu akşam aktif!

neivim

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Doğru/Yanlış oyunu eklenmiştir. Saat 20:00 da eventlerimiz başlayacaktır. TAKİPTE KALIN!

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
' Güncel ' yazarak post kasmayın veya Serverin konusunu güncel tutmaya çalışmayın. Art arta güncel yazmanız kötü anlayışlara sebep olabilir. Bi yorumdan sonra cevaba güncel yazarsanız konuyu kirletmemiş olursunuz.
Serveriniz güzelse de oyuncular zaten gelir. Konunuzu beğendim fakat serverinize hiç girmedim.