JohnProst1
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
actomendos Konun 12 saatte Bir Güncel Olmali. Aksi Taktirde Bildirileceksin.
Kendi Konuna bak.
actomendos Konun 12 saatte Bir Güncel Olmali. Aksi Taktirde Bildirileceksin.
Sizi o anda izliyordum ormanda tuzak yapıyordunuz 2 birimkare içerisinde geçti olay adamın yaptığı tek şey senin bulunduğun birimkareye girmekti siz 3 kişiydiniz o ise tek osize vurabiliyordu bu yüzden sizde kendi adamınıza vurduğunuzdan vuramıyordunuz ona o adamsizi öldürdü gözümle şaitlik ettim ve sonra hack diye ağlamaya başladınız. ironman333 adamın nickiydi bu arada oyundaki nickim M5GSTARtabi iyi bakıyodur kesin öyledir bi şey bilmiyosun konuşuyosun admine saatlerdir seslendim duymadı ve adam yer güç iksiri attın aldım diyor uyduruyor ancak ben can iksiri atmıştım ve p4 setten daha güçlü seti yumrukla öldürüyor bir vuruyor 2 kalp gidiyor ve öyle bir delikten düşüyorki 1 canı gitmiyor ve savaştayken kaçabiliyor bu hile değilmi laan adam gibi söyle değilmi adam görünmezlik iksiri içtim diyor 3 adam ona 1 kere bilemi vuramaz bir tane baloncukmu çıkmaz adam gibi söyle bu hile değilde ne adamın biri ormanda nodu.s açmış görüyoruz hep bide düzgün server diyosun başlat serverine dandik server işte
Gerçekten Güldürdün. Serverin Birçok Acik Yani Var İllaki Eleştirme Olucak.Sunucuyu kötüleme yönünde yapılan yorumlar sunucudan uzaklaştırılan kişilerdir. .