Yardım mcreatorsuz mod yapma programı varmı 1.7.2 için her türlüye razıyım

Is there a cure?

• Kullanılan toplam oy
    10

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben mod yapmak istiyorum birileriniz çıkıp diyecekki neden mcreatorla yapmıyorsun? diyeceklerdir yapmıyorum çünkü bloğu elime aldığımda crash veriyor ve mcreator kıskanç bir mod yapma programı :D (yani başka moda izin vermiyo) coderim ama javayı yeni öğreniyorum javayla yapılabileceğini ama javayla hangi programla yapacağım ?

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Not Defterini Öneririm O.o
Ben öyle yapıyorum :p
not defterine kodu yaz farklı kaydetten sonuna .java ekle tamam :p

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
eclipseyle plugin yapılıyor

sağol :)
32 tane ore olcak elmas merdiven olcak dışkı olcak modun itemleriyle yapılan itemler olcak yanında biyomda eklerdim alpha biomu ama vazgeçtim o kadar bilmiyorum.
çok sağol
Asıl Eclipseyle mod yapılıyor ve de o modu yapmaya çalışmak 1,5 - 2 ayını alır ha :D
Bi de mod yapmak emek, sabır ve bilgi gerektirir belirteyim...

Son düzenleme:

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim gibi prolar techne renderli(daha güzel renderlar için) block yapıp ondan solar panel yapmayı deniyo siz hala kurmaya çalışın .s

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ama ben hızlı yapıyorum hızlı yaparsa 1 hafta sürer.
Elektrik veya büyü sistemine girmeyeceksen mod yapmanın pek bi anlamı yok.
Bir de kolay değil öyle bir haftada yapasın, ben bir haftada zar zor bir tane windmill yaptım.
Bi şey daha var o da kodda hata yaptığımda nerede hata yaptığını göremiyorsun (Java bilgin yeterli değilse). Yani küçük bir hata varsa hooop sil baştan.[DOUBLEPOST=1398887747,1398887696][/DOUBLEPOST]
en iyisi not defteri -_-
Not defteri Power :D

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elektrik veya büyü sistemine girmeyeceksen mod yapmanın pek bi anlamı yok.
Bir de kolay değil öyle bir haftada yapasın, ben bir haftada zar zor bir tane windmill yaptım.
Bi şey daha var o da kodda hata yaptığımda nerede hata yaptığını göremiyorsun (Java bilgin yeterli değilse). Yani küçük bir hata varsa hooop sil baştan.[DOUBLEPOST=1398887747,1398887696][/DOUBLEPOST]
Not defteri Power :D
Windmill'e bugün başladım ve bitti. :D Renderlamadım sadece normal blok o kadar Techne ile renderlayacağım scratch elle renderlamış çok saçma sümük şey olmuş.