daha öncede aynı launcherden oyuna giriyodum hiçbir sorun yoktu. bilgisyarın özellikleri 3gb ram 2gb ekran kartı işlemci Intel(R) Dual CPU E2200 @ 2.20Ghz (2CPUs), -2.2GHz mod kurumlarını 2-3 kere tekrar yaptım yine olmadıEğer indirdiğin Tekkite Lite Launcher'i Crackli ise böyle sorunlar meydana gelebilir.
Başka bir Launcher ile tekrar dene yada Launcher'deki kurulumu tekrar yap. (Mod kurulumlarını vs.)
Eğer sorun bundan kaynaklı değildir diyorsan bilgisayarının özeliklerini söyle ona göre başka bir cevap yazamaya çalışayım ().
Başka bi Crackli Launcher ile denemeni öneririm.daha öncede aynı launcherden oyuna giriyodum hiçbir sorun yoktu. bilgisyarın özellikleri 3gb ram 2gb ekran kartı işlemci Intel(R) Dual CPU E2200 @ 2.20Ghz (2CPUs), -2.2GHz mod kurumlarını 2-3 kere tekrar yaptım yine olmadı
linklere baktım ama linkler kırık başka bir launchere bakacam yinede saolBaşka bi Crackli Launcher ile denemeni öneririm.
Bkunkcu adli üyenin hazırladığı Launcher'ini bir dene istersen = KONU LİNKİ
Önemli değillinklere baktım ama linkler kırık başka bir launchere bakacam yinede saol