FunLand 1.7.2 Lunapark Çeviri Orijinal Sitesinde 1 Milyon 300 Bin Kişi İndirdi

Gizli Şeyi Buldunuzmu

• Hayır. Heryere Baktım Ama Yok

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

Latos10

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Yine Map Çevirisi İle Karşınızdayım Bu Sefer Çok Büyük Bir Lunapark Haritası Çevirdim Büyük Bir Lunapark.
1.Yapan SuperPısh dır Ben Sadece Çevirdim
2.Oyun Survival Modunda Oynanmalıdır
3.Multiplayer Vardır En Fazla 5 Kişiyle Aynı Anda 1 Makineyi Oynayabilirsiniz(Birtek Savaş Gemisi Adlı Makineyi Oynayabilirsiniz)
4.Oyunun Gizli Sırrı Vardır Bulursanız Söyleyin Yerini Vb. Çevireyim
Fotoğraflar:

Oyunda Gizli Sır Hariç Çevirmediğim Yer Varsa Söyleyin

Yapımcının Notları:

Zorluğu Barışçıl Yapın Yoksa Ölürsünüz

Bazı Roller Coasterlarda Canınınız Gidebilir Ama Ölmezsiniz

Eğer Parkta Serbest Dolaşan Hayvan Görürseniz Öldürün Çünkü Makineleri Bozabilir

Bazen Vagonlar Düzgün Durmaz O Yüzden Vagonu Düz Olmayan Rayın Üstüne Koyun.Düzgün Çalışır

Multi-Player Oynuyorsanız Bir Roller Coastere Aynı Anda Binmeyin Kazalar Olabilir

FunLand Büyük..Baya Büyük. Bunun İçin İndirdiğiniz Dosyada Olan FunLand 3 Harita .png yi Açabilirsin

Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VirusTotal:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

MustafaAlkan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel başarılı bir çalışma olmuş. Türkler yavaştan birşeyler yapmaya başlıyorlar ama birde bu haritaları kendimiz yapabilsek ..

Latos10

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Güzel başarılı bir çalışma olmuş. Türkler yavaştan birşeyler yapmaya başlıyorlar ama birde bu haritaları kendimiz yapabilsek ..
Bende Kendi Haritalarımı yapma Çalışması Üzerindeyim Ama Şu Anki Amacım Çeviri Yapmak Redstone Ve Command Block Bilgisini
Tam Olarak Öğrendiğimde Kendi Haritamı Yapmayı Düşünüyorum. Ama Gerçekten Başarılı Bir Türk Mapi İstiyorsanız Yetimhane Korku Haritasını tavsiye ederim konu genelde 1. sayfada oluyor