Latos10
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Arkadaşlar Yine Map Çevirisi İle Karşınızdayım Bu Sefer Çok Büyük Bir Lunapark Haritası Çevirdim Büyük Bir Lunapark.
1.Yapan SuperPısh dır Ben Sadece Çevirdim
2.Oyun Survival Modunda Oynanmalıdır
3.Multiplayer Vardır En Fazla 5 Kişiyle Aynı Anda 1 Makineyi Oynayabilirsiniz(Birtek Savaş Gemisi Adlı Makineyi Oynayabilirsiniz)
4.Oyunun Gizli Sırrı Vardır Bulursanız Söyleyin Yerini Vb. Çevireyim
Fotoğraflar:
Oyunda Gizli Sır Hariç Çevirmediğim Yer Varsa Söyleyin
Yapımcının Notları:
Zorluğu Barışçıl Yapın Yoksa Ölürsünüz
Bazı Roller Coasterlarda Canınınız Gidebilir Ama Ölmezsiniz
Eğer Parkta Serbest Dolaşan Hayvan Görürseniz Öldürün Çünkü Makineleri Bozabilir
Bazen Vagonlar Düzgün Durmaz O Yüzden Vagonu Düz Olmayan Rayın Üstüne Koyun.Düzgün Çalışır
Multi-Player Oynuyorsanız Bir Roller Coastere Aynı Anda Binmeyin Kazalar Olabilir
FunLand Büyük..Baya Büyük. Bunun İçin İndirdiğiniz Dosyada Olan FunLand 3 Harita .png yi Açabilirsin
Link:
VirusTotal:
1.Yapan SuperPısh dır Ben Sadece Çevirdim
2.Oyun Survival Modunda Oynanmalıdır
3.Multiplayer Vardır En Fazla 5 Kişiyle Aynı Anda 1 Makineyi Oynayabilirsiniz(Birtek Savaş Gemisi Adlı Makineyi Oynayabilirsiniz)
4.Oyunun Gizli Sırrı Vardır Bulursanız Söyleyin Yerini Vb. Çevireyim
Fotoğraflar:
Oyunda Gizli Sır Hariç Çevirmediğim Yer Varsa Söyleyin
Yapımcının Notları:
Zorluğu Barışçıl Yapın Yoksa Ölürsünüz
Bazı Roller Coasterlarda Canınınız Gidebilir Ama Ölmezsiniz
Eğer Parkta Serbest Dolaşan Hayvan Görürseniz Öldürün Çünkü Makineleri Bozabilir
Bazen Vagonlar Düzgün Durmaz O Yüzden Vagonu Düz Olmayan Rayın Üstüne Koyun.Düzgün Çalışır
Multi-Player Oynuyorsanız Bir Roller Coastere Aynı Anda Binmeyin Kazalar Olabilir
FunLand Büyük..Baya Büyük. Bunun İçin İndirdiğiniz Dosyada Olan FunLand 3 Harita .png yi Açabilirsin
Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
VirusTotal:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.