Sunucu Açacaklarin Dikkatine!

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sunucu açacakların dikkatine;
Genelde sunucularda çalışan bir bug var ChestShop bugu
Oyuncular bu bug sayesinde yaptığı bir itemi kopyalayabiliyorlar.
Bu bugu kaldırmak için ChestShop plugininin en son sürümünü yüklemeniz gerekir.
ChestShop Plugininin Son Sürümünü
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bir diğer bug ise Duyurudan Yazma Bugu, Bir nevi Announcer'den kaynaklanan
Bir plugin açığı, Bunu düzeltmek için ise Announcer yani SchouldAnnouncer plugininin
Bazı permlerini oyunculara vermemeniz, Benim önerim SchouldAnnocouncer pluginini hiç yüklememeniz.
Onun yerine LegendaryMessages plugini yüklemeniz tavsiye edilir. LegendaryMessages plugini yüklemek için
Birde başka sunucular Serverinizi Hacklemek isteyeceklerdir, Dikkatli olmakda fayda var. Reklamı engellemek için
Chat Clear pluginini yüklemelisiniz. Bu plugin chatı siler. Chatı silme komutu: /cc'Dir Plugini

[=] Yardimci Olabildiysem Ne Mutlu Bana! - Ne Mutlu Türküm Diyene! - [=]

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadasimiz Cok Onemli Bir Noktaya Deginmis. ChestShop Plugini'nin Yeni Sürümü Cikmasaydi Oyununuzdaki USER'lar Bedavadan Enchli İtemleri Alip Kopyalayabilip Oyunda Emek Harciyan Userlara Fark Atiyordu. Bu Pluginin Yeni Versiyonunu Yüklediginizde Oyuncular hiçbir Şekilde Bug Yapamazlar.

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadasimiz Cok Onemli Bir Noktaya Deginmis. ChestShop Plugini'nin Yeni Sürümü Cikmasaydi Oyununuzdaki USER'lar Bedavadan Enchli İtemleri Alip Kopyalayabilip Oyunda Emek Harciyan Userlara Fark Atiyordu. Bu Pluginin Yeni Versiyonunu Yüklediginizde Oyuncular hiçbir Şekilde Bug Yapamazlar.
Evet aynen dediğin gibi. Güncel +++

Splondid

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim LegendaryMessages Plugininde'de Bug Bulunmakta Çok Fazla Spam Yapılırsa Server Çökebiliyor Eğer Bide Serverin RAM'ı azsa Baskın Yaparlar Ve Sürekli Spam Yaparak Serverini Çökertebilirler

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adamlar linkleri bulamıyormu hadi geçtim kaç tane konu var diğer arkadaşın dediği gibi.
Rapor edildin. Bana bulaşmayı kes. Forumuna bak. Ben burada bütün açıklamayı yaptım. Faydalı olduğuna inanıyorum.[DOUBLEPOST=1398927755,1398927715][/DOUBLEPOST]
Kardeşim LegendaryMessages Plugininde'de Bug Bulunmakta Çok Fazla Spam Yapılırsa Server Çökebiliyor Eğer Bide Serverin RAM'ı azsa Baskın Yaparlar Ve Sürekli Spam Yaparak Serverini Çökertebilirler
Evet biliyorum. Ancak SchouldAnnocouncer plugininde duyurudan yazma bugu genellikle var. Bu yüzden LegendaryMessages daha üst seviyede diye düşünüyorum.

MustafaAlkan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sayın AhmetGedik rapor edildiniz demişsin. Bana bulaşmayı kes diyorsun. Benim sana bulaşmamda tek bir amaç var senin gereksiz yere yorum kasman. Örnek bir konuda bir arkadaş server hataları yardım edin diye bir konu açmış ve kerem detaylı bir şekilde anlatmış (arkadaşım diye demiyorum). O anlattıktan sonra sen pluginlerde hata var demişsin ? . Bu konuyu ben kaç kere gördüm. Chestshop bugu , market bugu vb. Neden birdaha açma gereği duyuyorsun ki. Sen bu şeyleri yapmayı bırakırsan ben seni neden rahat bırakmıyayım ?

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sayın AhmetGedik rapor edildiniz demişsin. Bana bulaşmayı kes diyorsun. Benim sana bulaşmamda tek bir amaç var senin gereksiz yere yorum kasman. Örnek bir konuda bir arkadaş server hataları yardım edin diye bir konu açmış ve kerem detaylı bir şekilde anlatmış (arkadaşım diye demiyorum). O anlattıktan sonra sen pluginlerde hata var demişsin ? . Bu konuyu ben kaç kere gördüm. Chestshop bugu , market bugu vb. Neden birdaha açma gereği duyuyorsun ki. Sen bu şeyleri yapmayı bırakırsan ben seni neden rahat bırakmıyayım ?
Sana soracak değilim. Oyuncuları bilgilendirmek için açıyorum. Bi rahatsızlık duyanda yok senin haricinde. Sen rahatsız oluyorsan rapor edebilirsin. Konuyu büyütmemeni diliyorum.