Mod Kurmak Hiç Zor Değil! Konuya Bir Göz Atmalısın!

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Modları Genelde Kendimiz Atmaya Çalışıyoruz. Kendimiz derken? Neyi kastettim.
Şöyle bir şey, Modlar installer ile direk kursak ve Minecraft'da O modun tadını çıkartsak? Güzel olmaz mı!
Bu siteyi bulan arkadaşlar vardır fakat ben siteyi sizlere vereyim Siz'de Eğlenin!
Bu sitede Bütün sürümlere özel modlar bulunmaktadır. Sadece o Sürümün forgesini kurun yeter!

Site Link;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkes Açmıştı , ama geride kalmıştı
bence iyi olduğu açtığın ben destekliyorum

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gereksiz birsürü modda hata çıkıyor en iyisi configlerden falan emek le yapacaksın mod paketini

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gereksiz birsürü modda hata çıkıyor en iyisi configlerden falan emek le yapacaksın mod paketini
Evet olabilir fakat ben bu siteden indirdiğim modlarla hiçbir sorun yaşamadım. Gayetde güzel çalışıyordu. Tabikide emekle yapmak daha iyi fakat uğraştırıyor.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ama çakışmaları düzeltmek ...

Hangi modun çakıştığı falan daha iyi bakılıyor.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skydaz gerçeği 3.5 yıldan beri var ve forumun modlar ve eklentiler kısmının yarısı bunla dolu.Ayrıca bunun yapılmış sabitlenmiş rehber bir konu var(Mod yükleme ile alakalı).Gereksiz bir konu.Onun yerine değişik siteler bulun belki ilgi çekersiniz.

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Skydaz gerçeği 3.5 yıldan beri var ve forumun modlar ve eklentiler kısmının yarısı bunla dolu.Ayrıca bunun yapılmış sabitlenmiş rehber bir konu var(Mod yükleme ile alakalı).Gereksiz bir konu.Onun yerine değişik siteler bulun belki ilgi çekersiniz.
Doğrudur, Vardır fakat bende yaptım. Fazla göz çıkarmaz. Konu gereksiz olduğunu düşünüyorlarsa moderatorler konuyu kapatıp veya taşıyabilirlerdi.