Serverimde ClickWarp-MagicSigns Plugini Yardım !

hangoralmla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler Merhaba ! İlk Sorundan Başlıyayım ; clickwarp'ta warp ekliyorum mesela /setwarp Arena arenayı ekledim /invwarp yapınca arenanın simgesi toprak olarak gözüküyor ! onu değiştirebilirmiyiz mesela balta yapabilirmiyiz yada invwarp taki adını değiştirebilirmiyiz , sorun 2 ; bide şu elmasın ismini değiştiriyorlar sağ tıklayıncada bir yere gidiyor onu nasıl yapcaz ??? sorun 3 ; mesela plotme arsasında ev alıcaz komutu /p auto bazıları bu /p auto komutunu tabelaya yazıyor sağ tıklayınca çalışıyor onu nasıl yapıcaz ???
Herkese Teşekkür Ediyorum ! Yardımlarınız için saolun

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sorun 1: /setwarp Arena "item numarası" o item numarası yerine mesela 1 yaz taş olsun vb.vb.

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Soru 2 nin cevabı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
veya
pluginlerinde pusulayı elmas olarak değiştirebilirsiniz ve sağ tıklayınca sizin belirlediğiniz alanlar çıkar.
Soru 3 içinde
plugini ile yapabilirsiniz. Plugini yükledikten sonra tabelaya yazı yazıp veya boş bırakıp
Kod:
/svs add /p auto
dersen sağ tıklayınca otomatik arsa alır

hangoralmla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
peki invwarp'ta orada mesela arena yazıyor ya diyelim resmini değiştirdim ordaki adını değiştirebilirmiyim invwarp'taki adını ???[DOUBLEPOST=1398963335,1398962979][/DOUBLEPOST]Kardeş Bide şu sorun var ! mesela elmasın ismini ShonCraft Mekan Yaptın ! Bunu Nasıl Kit olarak geçireceksin ??

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
peki invwarp'ta orada mesela arena yazıyor ya diyelim resmini değiştirdim ordaki adını değiştirebilirmiyim invwarp'taki adını ???[DOUBLEPOST=1398963335,1398962979][/DOUBLEPOST]Kardeş Bide şu sorun var ! mesela elmasın ismini ShonCraft Mekan Yaptın ! Bunu Nasıl Kit olarak geçireceksin ??
hangi plugin clickwarp mı?

hangoralmla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bende onu soruyorum ya !! itemin ismini nasıl değiştirip kit olarak vereceğiz !!! kit vermeyi essentials tan yapıyorsun ama yaptığım itemin kodu ne olacak ?

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle Ugraşman Cok Gereksiz. Onun Yerine Clikwarpda Direk ./warp Yazdıklarında Cıkmasını Ayarlayabilirsin Configinden.