1-McEdit'in Player Statue adlı filitresini kullanarak yapmanı öneririm.TIKLA
2-Chestshop pluginini kullanabilirsin.
Tabelaya şu şekilde yazacaksın ;
1. satır Adminshop
2. satır 64
3. satır Alma fiyatı:satma fiyatı
4. satır İtemin kodu
**1. satırda adminshop kötü duruyor ya ben başka bir şey yazsın istiyorum diyorsan ;
Chestshop plugininin config.yml dosyasından bu kısmı bul.
Kod:
ADMIN_SHOP_NAME: "Admin Shop"
Tırnak işaretleri arasındaki yazıyı istediğin gibi değiştirebilirsin.Örneğin sen oraya Server yazdın
Ozaman tabelaları ayarlarken yukarıda belirttiğim 1. satıra server yazacaksın.Yani keyfince ayarlayabilirsin veya aynı bırakabilirsin.
**2. satırda itemin bir tıklatışta ne kadar alınabileceğini/satılabileceğini belirtirsin.
**3. satırda itemin alma fiyatı:satma fiyatı şeklinde fiyatları belirlersin.
Alma fiyatı marketten alacakları fiyat , satma fiyatı markete satacaklarında kazanacakları paradır.Eğer sen 3. satıra sadece alma fiyatını yazarsan
o itemi alabilirler ancak satamazlar.
**4. İtemin kodu
İtemin koduna bakmak için
F3'ü basılı tutarak H tuşuna basın,tekrar f3 e basın.
E'ye basın ve fare imlecini itemin üstüne doğru getirin.Parantez içinde bir sayı yazacaktır.O itemin kodudur.Her item için ayrı ayrı kodlar vardır.
Bu teknik markette çok işe yarayacaktır.
3-Groupmanager adlı eklenti sayesinde olur.Ben hazır olarak bir yerden almanızı öneririm.Çünkü tek başınıza onu editlemeniz zor olacaktır.
Dilerseniz paketimi kullanabilirsiniz.Ayarlı groupmanager vardır.
TIKLA
Paketimin içindeki .jar ve klasörleri sunucunuzun plugins klasörüne aktardıtkan sonra /manuadd isminiz kurucu şeklinde kodu girmeniz yeterli olacaktır.Öbür gurupları da oyunculara bu şekilde rahatlıkla ekleyebilirsiniz./manuadd isim reklamci , /manuadd isim mimar gibi.
pakette bulunan gruplar ;
Kod:
default (yani oyuncu)
vip
megavip
ultravip
rehber
denemerehber
moderator
mimar
admin
kurucu
4-Vip özellikleri 3. maddede belirttiğim paketimde mevcuttur.
İyi forumlar..