Minecraft maximum üye sayısı hakkında yardım

startforce

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beyler böyle bir şey varmıs oyunu bilemdğimden 2 kez kayıt oldum ve ikinci kez kayıt oldgum seyi unuttum. ilk kayıt oldgumdada sadece /kayıt yazmısım şifre yazmadım o yuzden onada giremiyorum bi çaresi varmıdır ne bileyim o durumlarda oto şifre olusturyordur felan. oynuyamıyorum bu yuzden online olarak bea :S ad değiştiriyorum oyunu silip kuruyorum aynı sey maximum kayıt sayısına ulasıldı. :(

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler böyle bir şey varmıs oyunu bilemdğimden 2 kez kayıt oldum ve ikinci kez kayıt oldgum seyi unuttum. ilk kayıt oldgumdada sadece /kayıt yazmısım şifre yazmadım o yuzden onada giremiyorum bi çaresi varmıdır ne bileyim o durumlarda oto şifre olusturyordur felan. oynuyamıyorum bu yuzden online olarak bea :S ad değiştiriyorum oyunu silip kuruyorum aynı sey maximum kayıt sayısına ulasıldı. :(
Evet oyle der cunku server sahibi authmden bir ip uzerinden yapilicak kayiti 2 yapmistir. Cozum sizin icin kurucu ile konusup veya yetkili biri ile konusup sizin o girmediginiz hesabi unregister yapmasi lazim veya ip adresinizi degistirmeniz lazim.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

DellBoyM

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverden kaynaklanıyor modemin varsa rest at modeme yada internet Kafe'ye git ordan kayıt ol :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi