normender2012
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Yarin kizla buluscam ne yapim oneriniz sinemaya gidicez 
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Buluşmaya gitmiştir açtığı zamana bakKlasik, Çiçek al. Parfüm sık efendi ol. Büyüyünce Onunla Sevgili olabilirsin.
Ha doğruya nasıl olmuş durum nedir?Gidemedim arkadasim öldu
ya bugün açmış işteBuluşmaya gitmiştir açtığı zamana bak
Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam ozurdilerim
Geçmiş OlsunGidemedim arkadasim öldu
Abi valla kotuyuz hepimiz yani size garip gelebilir ama arkadas altin vurus yapmis yani fazla doz eroin bu da boyle bir arkadasti ama hic bir kotulugu yoktu kimseyeHa doğruya nasıl olmuş durum nedir?
Dün gece biz bir konuda muhabbet ederken yazmıştı Mübarek Tamda Kandilde vefat etmiş.[DOUBLEPOST=1399055172,1399055116][/DOUBLEPOST]ya bugün açmış işte
Geçmiş Olsun![]()
Abi valla kotuyuz hepimiz yani size garip gelebilir ama arkadas altin vurus yapmis yani fazla doz eroin bu da boyle bir arkadasti ama hic bir kotulugu yoktu kimseye
Abi valla kotuyuz hepimiz yani size garip gelebilir ama arkadas altin vurus yapmis yani fazla doz eroin bu da boyle bir arkadasti ama hic bir kotulugu yoktu kimseye
Gecmiş Olsun Tekrardan.Dün gece biz bir konuda muhabbet ederken yazmıştı Mübarek Tamda Kandilde vefat etmiş.[DOUBLEPOST=1399055172,1399055116][/DOUBLEPOST]
sen heroin diyince yeminlen bütün düşüncelerim ve fikirlerim değişti
yinede çok geçmiş olsun Allah Rahmet Eylesin.
Örnek birisiymiş demek neyse ölenin arkasından konuşmayalım Allah Rahmet Eylesin...Tesekkurler ama dilara eroin kes di ancak kimseye zarari dokunmazdi kimseden para calmazdi kendi emegiyle alirdi kendi cezasini kendi cekerdi insanlari tanimadan elestirmen....
Evet haklisinÖrnek birisiymiş demek neyse ölenin arkasından konuşmayalım Allah Rahmet Eylesin...
Bence yanlış anlaşıldı.Ama iyi yanından bakarsak forumda "beyler kafam güzel soruları alayım" gibi bir konu açmana engel oldu.
Ortamı yumuşatmak içindi yanlış anlaşılmasın :3
FAİL!!!Kafeye git.Onu yere at.Ondan sonra yüzüne osur ve moonwalk yaparak uzaklaş.Kızlar buna bayılır.
NOT: Ishal olmamalısın
Sonradan gördüm Allah rahmet eylesin.