Serverde İyi Olan Biri Yardım !! Faction - Bukkit

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-Beyler Server Kurdum Makina Bir Abimin O Minecraft Hakkında Fazla Bir Bilgisi Yok Server Benim 8Gb Rami Var Makinanın ,Serveri Nasıl 8Gb Yaparım Ramini??

2-Faction Server'dir Serverim Faction Olsada PVP Nasıl Açarım ?? Yardım Ederseniz Sevinirim

Like! ++ Veririm Teşşekürler Okuduğunuz İçin...

TheLegend Son Plugin Paketi Kullanıyorum

3-Plotme 'de World Edit Nasıl Açarım Bi Türlü Bulamadım..

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
defaultWEAnywhere: false > Dünyada WorldEdit Kullanmak İçin "true" Yapmaniz Gerekir

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. soru olarak hosttan mı aldın yoksa makina senin mi
2. soru olarak ta dünyada mı pvp açmak faction üyesi olmıyana vurmak olarak mı pvp açmak biraz daha açıklarsan yardım ederim

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
8 GB ram verebilmek için

Kod:
java -Xmx8G -jar craftbukkit.jar
PAUSE

baslat.bat`a bunu yapıştır. (xxx.bat)
Bunu kullan... ._.

Son düzenleme:

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. soru olarak hosttan mı aldın yoksa makina senin mi

2. soru olarak ta dünyada mı pvp açmak faction üyesi olmıyana vurmak olarak mı pvp açmak biraz daha açıklarsan yardım ederim
na
Evet bana ait
2- bütün dünyada açmak yani factionlu fact sız hepsi birbirine saldırmalı[DOUBLEPOST=1399100692,1399100631][/DOUBLEPOST]Bu arada makina windows 2008 r2

Ona göre Söylerseniz

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
na
Evet bana ait
2- bütün dünyada açmak yani factionlu fact sız hepsi birbirine saldırmalı[DOUBLEPOST=1399100692,1399100631][/DOUBLEPOST]Bu arada makina windows 2008 r2

Ona göre Söylerseniz
7500 falan vermeniz lazim cunku windowsun calismasi icin gereken bir kisi. Var

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pvp icinde worldsIgnorePvP (en allta) nin oraya kendi dunyani ekle (mobilim hatali olabilir yazimlar)

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Olmuyor Beyelr Acil Lazım Şu Kodlardan 6Gb Lik felan Yokmu Bulamadım !!!
CraftBukkit projesini daha kapsamlı bir şekilde yönetebilmek için geliştirilmiş bir proje bulunmakta ve bu projenin ismi BukkitGUI.
BukkitGUI programı ile birlikte sunucunuza dilediğiniz kadar ram verebilir, dilediğiniz ayarları tek programdan yönetebilirsiniz. Tabi ki oyuncu ayarlarıda dahil.
Oyuncuları bu programdan op yapabilir, yasaklayabilir veya uzaklaştırabilirsiniz. Sizin işinizi fazlası ile görebilecek kapsamda bir proje.

Daha fazlası için; BukkitGUI Kullanımı | Plugin Güncelleme - CraftBukkit Güncelleme - Sunucu/Server Bilgileri

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
CraftBukkit projesini daha kapsamlı bir şekilde yönetebilmek için geliştirilmiş bir proje bulunmakta ve bu projenin ismi BukkitGUI.
BukkitGUI programı ile birlikte sunucunuza dilediğiniz kadar ram verebilir, dilediğiniz ayarları tek programdan yönetebilirsiniz. Tabi ki oyuncu ayarlarıda dahil.
Oyuncuları bu programdan op yapabilir, yasaklayabilir veya uzaklaştırabilirsiniz. Sizin işinizi fazlası ile görebilecek kapsamda bir proje.

Daha fazlası için; BukkitGUI Kullanımı | Plugin Güncelleme - CraftBukkit Güncelleme - Sunucu/Server Bilgileri

NetFrameWork 3.5 is missing or corrupted please reins.tall .NET 3.5[DOUBLEPOST=1399112003,1399111696][/DOUBLEPOST]Kod Olarak Söyleyecek Yokmu Veya
NetFrameWork 3.5 is missing or corrupted please reins.tall .NET 3.5
Hatasını Çözebilecek Biraz Yardım Ederseniz
Araştırdım Bulamıyorum Lütfen Beyler :)

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
NetFrameWork 3.5 is missing or corrupted please reins.tall .NET 3.5[DOUBLEPOST=1399112003,1399111696][/DOUBLEPOST]Kod Olarak Söyleyecek Yokmu Veya
NetFrameWork 3.5 is missing or corrupted please reins.tall .NET 3.5
Hatasını Çözebilecek Biraz Yardım Ederseniz
Araştırdım Bulamıyorum Lütfen Beyler :)
Hata oldukça basit NetFramework 3.5 yüklemenizi istiyor.

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BUKKİT GUİ de iyi Olan Biri Beni Skypeye Ekleyebilirmi: arpandrich

Yada Skypesini Yazsın Lütfen..