Essentials ile oluyor permini atarim sana pc gectigimde.Merhaba Arkadaslar;
Sizlere sorum var Sunucum Dolu iken Vipler sunucuya nasıl Girecekler
Ve böyle br plugin var ise permi nedir? Bana yazamısınız Arkadaslar !
tesekkürlerEssentials ile oluyor permini atarim sana pc gectigimde.
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Lafa atlamak gibi olmasın da permtesekkürler
Atarsan Çok iyi olacak
essentials.joinfullserver
Aynen perm bu bunu verirsen 20/20 se o perm ekli kisi girdiginde 21/20 olur.Lafa atlamak gibi olmasın da perm
bunu eklersen viplere olurKod:essentials.joinfullserver
[DOUBLEPOST=1399098833,1399098715][/DOUBLEPOST]Arkadaslar ASlında kafamda süper bir fikir var Nitrado dan 4Kişilik server ve 4Gb ram alıp oyunculara bu permi verip mot mangerden server slotu çogatıp kullanacamLafa atlamak gibi olmasın da permbunu eklersen viplere olurKod:essentials.joinfullserver
Akıllıca ama olucagını sanmıyorum denemekten zarar gelmez[DOUBLEPOST=1399098833,1399098715][/DOUBLEPOST]Arkadaslar ASlında kafamda süper bir fikir var Nitrado dan 4Kişilik server ve 4Gb ram alıp oyunculara bu permi verip mot mangerden server slotu çogatıp kullanacam![]()
Denedim oluyorAkıllıca ama olucagını sanmıyorum denemekten zarar gelmez
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Denedim oluyor![]()
Denedim oluyor![]()
Nitradonun bugu degil nitrado serveri kac kisi aldiysaniz +1 kisi daha veriyor. Bu kisiyide dedigim perm ile kullanabiliyorsunuzBuda Nitradonun bir bugu iste
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
yok kardes ben yaptım ama 32 Kişi +10 Kişi oluyorNitradonun bugu degil nitrado serveri kac kisi aldiysaniz +1 kisi daha veriyor. Bu kisiyide dedigim perm ile kullanabiliyorsunuz
Xperia Miro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi