Minecraft 1.7.2 Bukkit Server GB Vermek

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Minecraft 1.7.2 Bukkit server açtım.
craftbukkit'i kurdum 1.7.2 olanı
Not defterine bir kod yazıcam ama Servere 2 GB Ram vermek istiyorum
Hangi kodla yapabilirim. Bilgisayarım Windows 8 ve 6 GB! Bildiğime göre 6 GB Olduğu için 6 gb lık istediğim kadar
Server açabilirim öyle diyorlar. Ama ben 2 GB Server açmak istiyorum CraftBukkit 1.7.2. Bilen varsa yardımcı olsun lütfen.

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Not defterindeki .bat 'ın içinden
Kod:
-Xmx1024M
yazanı
Kod:
-Xmx2048M
yap 2 gb ram vermiş olursun yani not defterinin içinde
Kod:
java -Xmx2048M -jar craftbukkit.jar -o true
PAUSE
yazması lazım

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
7/24 derken nasıl yani anlamadım
Serveri sürekli açık nasıl tutabilirim? Hiç kapanmayacak sürekli açık kalacak 2 GB Server.[DOUBLEPOST=1399199719,1399199675][/DOUBLEPOST]
Birde son olarak; 6 GB Ram var bilgisayarımda 6 GB'lık istediğim kadar server açabilir miyim?

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serveri sürekli açık nasıl tutabilirim? Hiç kapanmayacak sürekli açık kalacak 2 GB Server.[DOUBLEPOST=1399199719,1399199675][/DOUBLEPOST]
Birde son olarak; 6 GB Ram var bilgisayarımda 6 GB'lık istediğim kadar server açabilir miyim?
6 gb açamazsın windows çalışmaaz pc aşırı kasar 5500 ccivarı veriirsen anca olur

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Not defterindeki .bat 'ın içinden
Kod:
-Xmx1024M
yazanı
Kod:
-Xmx2048M
yap 2 gb ram vermiş olursun yani not defterinin içinde
Kod:
java -Xmx2048M -jar craftbukkit.jar -o true
PAUSE
yazması lazım
Oturum açılmadı Hatası veriyor bu Hata premiumlu serverlere giremediğinde oluyordu öyle biliyorum. Server.properties'e girdim. Online mod:false yaptım gene çalışmıyor server 2 GB ram

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oturum açılmadı Hatası veriyor bu Hata premiumlu serverlere giremediğinde oluyordu öyle biliyorum. Server.properties'e girdim. Online mod:false yaptım gene çalışmıyor server 2 GB ram
Kod:
java -Xmx2048M -jar craftbukkit.jar -o false
PAUSE
seklinde dene bir

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi