- En iyi cevaplar
- 7
Bak ya hem konuyu sen açıyorsun hemde herobrine ile ilgili yanlış bilgi veriyorsunHayır. Hiçbir zaman yüklenmemiştir.Hackerlar onu yüklemeiştir ve her güncellemede onu silmek zorunda kalmışlardır.
Bak ya hem konuyu sen açıyorsun hemde herobrine ile ilgili yanlış bilgi veriyorsunHayır. Hiçbir zaman yüklenmemiştir.Hackerlar onu yüklemeiştir ve her güncellemede onu silmek zorunda kalmışlardır.
Markus Persson Hiç eklenmediğini iddia ediyor ?Bak ya hem konuyu sen açıyorsun hemde herobrine ile ilgili yanlış bilgi veriyorsunHerobrine belli bir versiona kadar vardı ve bu mojangın şakası olduğu için eklenmişti. Sonradan herkes korktuğu için mojanga şikayet ettiler ve mojang (notch) kaldırdı oyundan. Ve hackle oyuna herobrine koymak çok zor (bence). Sadece mod (-plugin) ile olur diye düşünüyorum.
konu uzamasın diye oyle diyor yoksa hic olmayan birsey bu kadar cok duyulmaz ama bence bizde uzatmayalım konuyuMarkus Persson Hiç eklenmediğini iddia ediyor ?
Ben konun aynısını daha önce açmıştım. Çağırırken bu komutu kullanırsanız daha çok herobirne ye benzer.
/summon Zombie - -1 - {Attributes:[{Name:generic.movementSpeed,Base:0.600}],Equipment:[{id:257},{},{},{},{Damage:3,id:397,tag:{SkullOwner:MHF_Herobrine}}]}