Komut Bloğu ile Herobrine !

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Hayır. Hiçbir zaman yüklenmemiştir.Hackerlar onu yüklemeiştir ve her güncellemede onu silmek zorunda kalmışlardır.
Bak ya hem konuyu sen açıyorsun hemde herobrine ile ilgili yanlış bilgi veriyorsun :D Herobrine belli bir versiona kadar vardı ve bu mojangın şakası olduğu için eklenmişti. Sonradan herkes korktuğu için mojanga şikayet ettiler ve mojang (notch) kaldırdı oyundan. Ve hackle oyuna herobrine koymak çok zor (bence). Sadece mod (-plugin) ile olur diye düşünüyorum.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bak ya hem konuyu sen açıyorsun hemde herobrine ile ilgili yanlış bilgi veriyorsun :D Herobrine belli bir versiona kadar vardı ve bu mojangın şakası olduğu için eklenmişti. Sonradan herkes korktuğu için mojanga şikayet ettiler ve mojang (notch) kaldırdı oyundan. Ve hackle oyuna herobrine koymak çok zor (bence). Sadece mod (-plugin) ile olur diye düşünüyorum.
Markus Persson Hiç eklenmediğini iddia ediyor ?

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Olmaz ona özel konu açacağım...[DOUBLEPOST=1399306034,1399305881][/DOUBLEPOST]
Ben konun aynısını daha önce açmıştım. Çağırırken bu komutu kullanırsanız daha çok herobirne ye benzer.

/summon Zombie - -1 - {Attributes:[{Name:generic.movementSpeed,Base:0.600}],Equipment:[{id:257},{},{},{},{Damage:3,id:397,tag:{SkullOwner:MHF_Herobrine}}]}

Hiç farkı yok. sadece benim yaptığımda renkli zırhlar kullanıldı. Bence bundan daha çok benziyor...

@TheSharpnessofDeath Özel zıplatıcılar da hazırladım. Onu da paylaşacağım...