Lütfen yardım edin :(

oznondrr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
  • merhaba arkadaşlar.hamachi server açarken boyle bir sorunla karsılasıyorum.normal minecraftserver .exe ylede denedim ama hep bu hata geliyor karşıma nolur yardım edin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

MrOxi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bukkit dosyasının ismini server yap yani craftbukkit.jarın ismini değiştir server yap ardından bat'a dönüştürdüğün txt dosyasını tekrar aç ve craftbukkit.jar yerine server.jar yap sorun kalkacaktır.

oznondrr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bukkit dosyasının ismini server yap yani craftbukkit.jarın ismini değiştir server yap ardından bat'a dönüştürdüğün txt dosyasını tekrar aç ve craftbukkit.jar yerine server.jar yap sorun kalkacaktır.
deniyeceğim[DOUBLEPOST=1399206811,1399206646][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
:SSS

mcing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bukkit se dosyanın adını kısalt craftbukkit yaz ama hamachiyle kuruyorsan o zaman o .bat li dosyayi duzenle de sonra oraya pc nin ramini javanin konumunu filan yazican ama ben kodu sonra yollarim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
server.jar değil craftbukkit.jar olucak ve galiba javayı bulamıyor server.[DOUBLEPOST=1399207412,1399207369][/DOUBLEPOST]Kod bu olucak:
@Echo OFF
SET BINDIR=%-dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar craftbukkit.jar
PAUSE

mcing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Senin java 7 mi 6

mcing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
64 bitmi 32 mi

mcing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Durun ya yanlis yazmissin kod dogru sadece xincgc yazan yeri sil xmx1g yap onun yanindakinide[DOUBLEPOST=1399209606,1399209351][/DOUBLEPOST]Senin javanin 7mi6 mi 32mi64 bit mi olucağı önemli

mcing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Denetim masasindan programlar java baksbilirsin soylede bilgisayarim yereldidk program86 java klasorunden ogren

mcing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Baktin mi java kaç