keremaktuna
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
32 kisi oyundaydi ve o permle 10 kisi daha mi girdi iyiymis o zamanyok kardes ben yaptım ama 32 Kişi +10 Kişi oluyor
Xperia Miro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
32 kisi oyundaydi ve o permle 10 kisi daha mi girdi iyiymis o zamanyok kardes ben yaptım ama 32 Kişi +10 Kişi oluyor
evt süper bisey32 kisi oyundaydi ve o permle 10 kisi daha mi girdi iyiymis o zaman
Peki 10 kisiden fazlasi girebiliyor muevt süper bisey
Peki 10 kisiden fazlasi girebiliyor mu
Xperia Miro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderild
Girer BencePeki 10 kisiden fazlasi girebiliyor mu
İstediğin kadar girer ben lobiyi öyle yapmıştım 4 kişilik almıştım ram aldım verdim permi sınırsız kişilikPeki 10 kisiden fazlasi girebiliyor mu
İstediğin kadar girer ben lobiyi öyle yapmıştım 4 kişilik almıştım ram aldım verdim permi sınırsız kişilik![]()
Guzel fikirmisİstediğin kadar girer ben lobiyi öyle yapmıştım 4 kişilik almıştım ram aldım verdim permi sınırsız kişilik![]()
Onu düzeltme şansı yok.Çünkü pluginden oluyor düzeltseler bile bu sefer vip giremez.Bug bulduk ins gormezler hemen duzeltirler çünkü
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Haklı çünkü nitrado hadi kişi sayısını halledebililiyor ama bunu halledemezler güzel bugmuşOnu düzeltme şansı yok.Çünkü pluginden oluyor düzeltseler bile bu sefer vip giremez.
Başka pluginler ilede yaparsın.
Bende olmadı lobi sw sine yaptım
Reported to NitradoTRBug bulduk ins gormezler hemen duzeltirler çünkü
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hahaha güldürdün neyine rapor edion la sen.Reported to NitradoTR
._. Ay layk çıreyns.