-Nasıl İşlediğini Bilmediğiniz Şeyleri Sorun, Cevaplayayım-

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim de bir sorum olacak: Amerika gerçekten uzaya gitmiş midir? Gittiyse, resimlerde neden amerika bayrağı dalgalanıyor? Sonuçta uzayda atmosfer yok rüzgar da yok :)
Bayrağın asılı olduğu direkten bir çubuk çıkıyor, aşağı doğru, plastik üstü kevlar.
Bu kevlar uzayın maddesel rüzgarı dediğimiz olay karşısında hareket ediyor ve bayrak dalgalanıyor.

Amerika uzaya asla bir Amerikan göndermemiştir. Hepsi başka ırklardan-ülkelerden insanlardır.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Bayrağın asılı olduğu direkten bir çubuk çıkıyor, aşağı doğru, plastik üstü kevlar.
Bu kevlar uzayın maddesel rüzgarı dediğimiz olay karşısında hareket ediyor ve bayrak dalgalanıyor.

Amerika uzaya asla bir Amerikan göndermemiştir. Hepsi başka ırklardan-ülkelerden insanlardır.
Aslında soruyu sizi denemek için sormuştum. Uzayda maddesel ortam olmadığından rüzgar yoktur uzayda. İsterseniz bu videoyu izleyerek detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz :)

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aslında soruyu sizi denemek için sormuştum. Uzayda maddesel ortam olmadığından rüzgar yoktur uzayda. İsterseniz bu videoyu izleyerek detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz :)
Maddesel rüzgarın ne olduğunu biliyor musunuz peki? :)
(Not: ayrıca reflektörlerin ben o şekilde olduğunu pek sanmıyordum açıkçası, daha çok kenarları dış, ovakları iç bükey bir kule beklemiştim.)

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öyle bir şeyin olduğunu bilmiyorum fakat şu an konumuz o değil sanırım :)
Aslında birazcık da öyle,
mesela;
Tamam, beni yendiniz, Ay'daki amerikan bayrağı dalgalanmıyor(muş) :)
Fakat uzay istasyonlarının tepe bölgesinde bulunan bayraklar dalgalanır.
Bunun sebebi herhangi bir yıldızın (milyon yıl önce olsa dahil) patlamasından meydana gelen füzyon partiküllerinin patlama esnasında oluşan şok dalgası ile seyahat edip bir rüzgar oluşturmasıdır.

Ben Ay'daki bayrağa bu rüzgarın çarpmış olabileceğini düşündüm.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim :)

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Aslında birazcık da öyle,
mesela;
Tamam, beni yendiniz, Ay'daki amerikan bayrağı dalgalanmıyor(muş) :)
Fakat uzay istasyonlarının tepe bölgesinde bulunan bayraklar dalgalanır.
Bunun sebebi herhangi bir yıldızın (milyon yıl önce olsa dahil) patlamasından meydana gelen füzyon partiküllerinin patlama esnasında oluşan şok dalgası ile seyahat edip bir rüzgar oluşturmasıdır.

Ben Ay'daki bayrağa bu rüzgarın çarpmış olabileceğini düşündüm.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim :)
O kadar şey bildin olsun bu kadar :D

KaBooM591

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir insanın kafası kimyasal etkilerle patlayabilir mi

Güvercin cihazımdan uçurularak gönderildi

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Kafasının yaninda ayni anda 2683736383627 atomun parcalanmasiyla.

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tam olarak ne ile

Güvercin cihazımdan uçurularak gönderildi
Nöron büyütücü kimyasal nerotoksin bulunmakta.
Direkt kafanı patlatıyor!
Ama fiyatı 1 trilyon dolar ve 50 cent. (50 cent var, çok pahalıymış.)
[DOUBLEPOST=1399371425,1399371313][/DOUBLEPOST]
Kafasının yaninda ayni anda 2683736383627 atomun parcalanmasiyla.
Atom "parçalanmaz".
Atomu parçalamak demek, atom'un parçalara ayrılması demektir. Mesela atomun iç parçasındaki bir bölüme bir "proton" diyoruz.
Parçalanmış = açıklanmış.