Bilge Bir Ağaç ile Kızgın Bir Ejderha Made by : xKoon09_Tr [Bitmemiş bir build]

BayBlok

BayBlok
En iyi cevaplar
0
Merhabalar İlk Önce Buildimin Bitmediğini Söyleyeyim Daha çok İşi var

Bilge Bir ağacımız Var Ve Bu ağaca Saldıran Bir ejderha [ @WhoIsLance Seninle Yapacaktık Ama Başka Buildlere Artık :) ]

Kendimi Tanıtayım

Adım Fırat 18 Yaşındayım Artık Foruma Paylaşım Yapacağım Maplerimin Görselleri İle İleride Dosyalarıyla Beraber :-) Şimdiden Baktığınız İçin teşekkür ederim

FOTOĞRAFLARA GEÇELİM :)

İLK HALLERİ -------> Ve son Halleri

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
http://img.****************/image/s8.gif

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok güzel olmuş.. Fırat kusura bakma 1 haftadır bilgisayara geçemiyorum tekrardan özür dilerim.

BayBlok

BayBlok
En iyi cevaplar
0
Çok güzel olmuş.. Fırat kusura bakma 1 haftadır bilgisayara geçemiyorum tekrardan özür dilerim.
Dostum problem degil hallederiz
Ağaçta sphere çok belli oluyor.Onun dışında güzel.
yorumun icin tesekkurler zaten baslkta yazıyor daha bıtmedi hatta %10u bıttı cok isi var :)
Tesekkurler senlede yapmis olabilirdik Tercihler işte onune gecılmiyor

Minnakk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elbette yapabilirdik ama başka bir zaman inşallah sadece güzel olduğunu belirtmek istedim :)

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ejderha ve Ağaçta .//brush sphere belli oluyor ayrıca sadece 1 dalla havada duran bir ev görmedim ben :D Ama iyi iş başarmışsın

BayBlok

BayBlok
En iyi cevaplar
0
Ejderha ve Ağaçta .//brush sphere belli oluyor ayrıca sadece 1 dalla havada duran bir ev görmedim ben :D Ama iyi iş başarmışsın
world editsizde yapabilirdim bu tip bir buildi ama haftalarımı alırdı bu sadece ön bir çalışma elbet düzeltilecek yapım süresi zaten çok kısa ejderha 1 saat geri kalanı 7 saat civarı toplam 8 saat gibi bir sürede yapıldı belli oldugunun farkındayım yani teşekkürler yorumun için

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
world editsizde yapabilirdim bu tip bir buildi ama haftalarımı alırdı bu sadece ön bir çalışma elbet düzeltilecek yapım süresi zaten çok kısa ejderha 1 saat geri kalanı 7 saat civarı toplam 8 saat gibi bir sürede yapıldı belli oldugunun farkındayım yani teşekkürler yorumun için

Katılıyorum. Ama birkaç detay ekleyebilirdin.

BeyazTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
helal olsun fırat kedı olalı bı fare tutamadın iyi........ :D:DD:DDD:DD:D:D::D