BatinReiz111 Jet Plugini!

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bu Plugini Can Sıkıntısından Yaptim İnsallah Begenirsiniz. İsinize Yarayabilir Bu Plugin.
Özellikle Hub Sunucularda. En Kisa Zamanda Fotograf Eklenecektir.
Kendimce Türkçeleştiriliyor.
Anlatima Gecelim;

/ FlySpeed - In - oyun yardım
/ FlySpeed [hız] -faktör hız ayarlayın ( varsayılan 4'tür )
/ on FlySpeed -uçan hız değiştirici etkinleştirin
/ kapama FlySpeed - ( bundan sonra normal olarak Creative uçabilir )uçuş hızı değiştirici devre dışı bırakın
( Her sunucu başlangıçta) Varsayılan ayarlar hız 4 , ve ON sahiptir .

İzinler

Bu eklenti kullanmak için izinleri ayarlamak gerek yok!

OP her zaman tüm izinlere sahip olduğunu unutmayın !

creativeflyspeed.flywithspeed -oyuncu bir hız değiştirici ile uçmak için izin ver - default : true
true : creativeflyspeed.setflyspeed - default -oyuncuuçan hızı ( / flyspeed [hız] ) ayarlamak için izin ver
true : creativeflyspeed.setonoff - default -oyuncu ( / ve / kapalı flyspeed üzerinde flyspeed ) / kapalıuçan hız değiştirici ayarlamak için izin ver
creativeflyspeed.help -oyuncuCreativeFlySpeed komutları hakkında yardım görüntülemek için izin ver - Varsayılan : true
creativeflyspeed.fly -oyuncu false bu ayarlarsanızoyuncu uçmak mümkün olmayacak (hatta özel bir hız olmadan ) tüm uçmak için izin verin . - Default : true

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Çabanı takdir ediyorum fakat
Kendine ait olmayan eklentilerin yazarlardan izin almadan değiştirmek bir suçtur.
Benim garibime giden kısım ise neden bu kadar sahiplenmiş olman.
Eklenti senin değilse olduğu gibi mükemmel bir konu ile sun ve emin ol ki seninmiş gibi ilgi gösterirler.
Kendini kandırma. Her ne kadar kötü olursa olsun ama yeter ki senin olsun.
Bu arada rica etsem 10 dakika içerisinde skype girebilir misin

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yavas Yavas Türkcelestiriyorum Eklenti Tamamen Benim Demiyorum Konudaki Gibide.Biraz Daha Eklenti Eklemek İstedim.
Bu Arada Ekledim Sizi
[DOUBLEPOST=1399641385,1399493616][/DOUBLEPOST]Konu Düzenlendi. Plugin Türkcelestiriliyor..[DOUBLEPOST=1399715870][/DOUBLEPOST]Plugin %45 Türkcelestirildi.

Son düzenleme: