Nasıl bir Server istersiniz ?

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar En son kurduğum sunucu pek tutulmadi bunun uzerine farkli bir sunucu kuracağim ve özelliklerini siz belirleyeceksiniz evet buyrun nasil bir sunucu istersiniz ve ne özellikleri olsun ?
Biraz da sizleri dinleyeyim. bakalim ortaya guzel bir sunucu çikara bilecekmiyiz.
Bu arada Eyer önerilerinizle bu server kurulursa fikir verenler diye bir pano hazirlicam ve serverde öneri veren gurubunda olacaksiniz..
Not: Sadece En güzel öneriler Seçilecektir..

KakashiCZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
djyee noldu blackcraft tutmadı şimdi yardımı istiyorsun ? her neyse bencede sw ni güzeleştirecek şey mod + plugin bir arada olmaz dersen oluyor gördüm. Ama nasıl yapıldığını bilmiyorum

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
djyee noldu blackcraft tutmadı şimdi yardımı istiyorsun ? her neyse bencede sw ni güzeleştirecek şey mod + plugin bir arada olmaz dersen oluyor gördüm. Ama nasıl yapıldığını bilmiyorum
Yardim istemiyorum insanlarin nasil bir sunucu istediklerini anlamaya çalişiyorum. Daha önce bukkit ve hexxit birleşimi sunucu yapmiştim fakat hexxit turkçe bilgisayarlara kurulunca bazi modlardan dolayi servere girilmiyordu bende hatali modlari silip serveri oynanir yapmiştim fakat tutmadi iptal ettim.. hep kendi fikirlerimi denedim pek sevilmedi en iyisi oyuncuyu dinlicen :) benimm için server kurmak kolay önemli olan oyuncularin nasil bir sunucu istediğini bulmak sonrasi zaten kolay.

Son düzenleme:

KakashiCZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yardim istemiyorum insanlarin nasil bir sunucu istediklerini anlamaya çalişiyorum. Daha önce bukkit ve hexxit birleşimi sunucu yapmiştim fakat hexxit turkçe bilgisayarlara kurulunca bazi modlardan dolayi servere girilmiyordu bende hatali modlari silip serveri oynanir yapmiştim fakat tutmadi iptal ettim.. hep kendi fikirlerimi denedim pek sevilmedi en iyisi oyuncuyu dinlicen :) benimm için server kurmak kolay önemli olan oyuncularin nasil bir sunucu istediğini bulmak sonrasi zaten kolay.
tamam ben yine söliyorum voltz + plugin bence

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence RPG ( Rol Yapma ) Sunucusu açmalısın. Çok tutuyor ve çok Eğlenceli. Böyle tarzda bir sunucu açmak istiyorsan, Npclerle takas, Arenada savaşlar, Tapınaklar, Berirli seviyeye ait dünyalara gidip mob öldürme, Ölünce eşya gitmeme, Kod ile repair atabilme, gibi şeyler yap bence. Serverin çok tutar söyliyeyim.

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tamam ben yine söliyorum voltz + plugin bence
şu an kafamda plugin + mod var
Bence RPG ( Rol Yapma ) Sunucusu açmalısın. Çok tutuyor ve çok Eğlenceli. Böyle tarzda bir sunucu açmak istiyorsan, Npclerle takas, Arenada savaşlar, Tapınaklar, Berirli seviyeye ait dünyalara gidip mob öldürme, Ölünce eşya gitmeme, Kod ile repair atabilme, gibi şeyler yap bence. Serverin çok tutar söyliyeyim.
Teşekkurler fakat pek rpg den anladiğim söylenemez :) buyuk ihtimal modlu server kuracağim öneriniz için teşekkurler

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Az araştırma yap foruma bak kaç tane konu var.. Onları okusanız yeter.. Modlara söyleyip sabitletsek mi ki?