Zaten bende onu anlatmak istedim .İstediği alana /setspawn (eğer sunucunun spawnını orası istiyorsa diye) veya /setwarp arsalar diyecek .daha basit anlataym adminsin .. kendine bir arsa ac... oraya spawn alanını insa edip (icinde plotme komutları falan olcak) .. oraya setwarp arsa yapıcaksn .. bukdr basit..
Adam spawnı arsalara mı yapsın? /setwarp arsalar yapacak tabikide. Darkness93'ün yorumuna katılıyorum.Eğer arsaları oraya yapacaksan warp arsayı seçtiğin yere yap. Eğer spawnı oraya istiyorsan istediğin yere /setspawn çek. Adamlara mvtp yetkisi vermezsen zaten oraya gidemezler ..
Ya adam creative sunucu açacaksa ? Hem buraya 2 kişi yorum yazmış sen ne arıyorsun ve yazdığım yorumu dikkatli oku ve kafandan anla başka biryerinden değil . Darkness93'de anladı dediğimi adam karıştırmasın diye birdaha anlattı peki sen ?Adam spawnı arsalara mı yapsın? /setwarp arsalar yapacak tabikide. Darkness93'ün yorumuna katılıyorum.
Tamam işte adam anlatmış. Bende ona katılıyorum. Yorum eleştirmek özgürlükdür. Ben'de senin yorumunu eleştiriyorum. Sen orada fikrini paylaşmışsın fakat yanlış. Adam arsaların girişini yapmak istiyor, arsalara /setspawn çekerse bütün herkes girişde ordan doğar. Bu şekilde olmaz /setwarp çekmesi gerek dedim. Bunda bir şey yok ve Adamın yorumunada katıldığımı söyledim.Ya adam creative sunucu açacaksa ? Hem buraya 2 kişi yorum yazmış sen ne arıyorsun ve yazdığım yorumu dikkatli oku ve kafandan anla başka biryerinden değil . Darkness93'de anladı dediğimi adam karıştırmasın diye birdaha anlattı peki sen ?
Ya kardeşim bak ben dedim ki adama eğer sunucunun spawnını arsalarda istiyorsan setspawn çek eğer warp arsalar istiyorsan bir yere git ve setwarp arsalar çek. Yorumu okuyup anlamadan yorum atıyorsun insanı sinirlendiriyorsun !Tamam işte adam anlatmış. Bende ona katılıyorum. Yorum eleştirmek özgürlükdür. Ben'de senin yorumunu eleştiriyorum. Sen orada fikrini paylaşmışsın fakat yanlış. Adam arsaların girişini yapmak istiyor, arsalara /setspawn çekerse bütün herkes girişde ordan doğar. Bu şekilde olmaz /setwarp çekmesi gerek dedim. Bunda bir şey yok ve Adamın yorumunada katıldığımı söyledim.