Merhaba Minecraft Premium Olmayanlar Da Mod Yükleyebilir Artik iceriye Gel

Wooky_Cz

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Herkeze Merhaba Size Bir Site Verecegim Premium Olmadan Yükleyebilirsin

Nasil Yüklenir :
1. Adim : Siteye Gir Ve istedigin bir modu indir [Hangi Sürüm indircekseniz]
2. Adim : indirdiginizde Setup Gibi Bisi Olucak Onu Masa Üstüne Atiniz
3. Adim : Ona Tiklayin Ve Hic Bir Yere Dokunmadan Instal Mod Diyin
4. Admin : Minecraft Girin Ve Girek Play Deyin Karistirmayin O Mod Yüklenir
5. Adim : Doya Doya Oynayin Arkadaslar

Sorun Cikarsa iletisim Skype : kaan.cebeci5

Site :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[Girin Ve indirin]

Yorum Ve Ya Begeni Gelirse Cok Sevinirim

Son düzenleme:

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modlar ve eklentilerin yarısı sadece bu sitenin adını vererek oluşmuş.Bu kadar gereksiz konuları açıp mesaj yada beğeni kasmaya çalışmanız ise zavallıca.Daha değişik şeyler bulun.

Wooky_Cz

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bilmiyen Cok Kisi Var Ve Bizde Bir Çözüm Bulduk Begenmiyorsan *** *** Yorumlar Yazmayiniz iyi oyunlar

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgi vermek mi zavallıca? yoksa SkyDaz mı?
Ben zavallıca derken verilmiş bir bilgiyi 1000'lerce kez tekrar etmekten bahsettim.Forumdaki skydaz konularını araştırmaya çalışsan modlar eklentiler bölümünün yarısını oluşturduğunu fark edersin.SkyDaz gibi bir site neredeyse 3 seneden beri var ve bunu öğrenmeyen arkadaşlar forumdaki sabitlenmiş konuya bakabilir.Böyle gereksiz konuların açılmasına dediğim gibi gerek yok.

Wooky_Cz

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben zavallıca derken verilmiş bir bilgiyi 1000'lerce kez tekrar etmekten bahsettim.Forumdaki skydaz konularını araştırmaya çalışsan modlar eklentiler bölümünün yarısını oluşturduğunu fark edersin.SkyDaz gibi bir site neredeyse 3 seneden beri var ve bunu öğrenmeyen arkadaşlar forumdaki sabitlenmiş konuya bakabilir.Böyle gereksiz konuların açılmasına dediğim gibi gerek yok.
Kardesim Yeni Biri Foruma Geldi Bu Bölüme Bakacak Benimkini Bulacak ve yüklüyecek Yoksa 3. sayfa 4. sayfa falan bakmicak

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardesim Yeni Biri Foruma Geldi Bu Bölüme Bakacak Benimkini Bulacak ve yüklüyecek Yoksa 3. sayfa 4. sayfa falan bakmicak
Bu mantıkla ilerlersek her üye gelişinde böyle bir konu açalım ? Zaten bunlardan binlerce varken ve hepsi saat başı hortlatılırken bu neyin çabası anlamadım ama istediğin gibi uğraş.